Gönüllü Öğretmenlerden Çocuklar İçin Oyun Alanı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çeşitli okullarda görevli olan öğretmenlerden çocuklar için okul bahçesinde çeşitli eğitici oyun alanları yapıldı.

Gönüllü Öğretmenlerden Çocuklar İçin Oyun Alanı
02 Mayıs 2016 - 09:56

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çeşitli okullarda görevli olan öğretmenlerden çocuklar için okul bahçesinde çeşitli eğitici oyun alanları yapıldı. İlçenin Dicle mahallesinde bulunan Gülabibey ilkokulunda Siverek’te çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler tarafından okul bahçesinin oyun sahası alanı düzenlenerek bahçenin çeşitli yerlerinde eğitici oyun alanları düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gülabibey İlkokulu Müdürü Mehmet Aydın şunları kaydetti. ’’ Okulumuzda görevli olan iki öğretmen tarafından ortaya atılan bir fikirdi. Bizde idaremiz tarafından değerlendirerek aldığımız boyaları kendilerine teslim ederek Okul bahçemize çocuklarımızın eğlenirken öğreneceği çeşitli oyun alanları oluşturduk. Bugün burada sadece okulumuzun öğretmenleri değil, ilçemizde çeşitli okullarda görevli olan gönüllü öğretmenler tarafından yapılan bu anlamlı davranış nedeni ile tüm gönüllü öğretmenlerimize ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

İki gün süren çalışmaların ardından okul bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları boyanarak çocukların mevsimleri ve ayları kolay öğrenmesi için eğlence alanları düzenlendi. Çalışmaların sona ermesinin ardından sabah okula gelen çocuklar büyük süpriz yaşadı


Bu haber 4924 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü