GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER SON OKULLARINI BOYADILAR

Siverek’te çeşitli okullarda görev yapan bazı öğretmenler ,17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük Çatlı köyü İlk Okulunu boyadı.

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER SON OKULLARINI BOYADILAR
01 Haziran 2015 - 09:25

Türk Eğitim Sen Siverek Şubesi tarafından 2014 yılının Ekim ayında başlatılan ‘Her Okul Bizimdir” projesi kapsamında okul boyama etkinliklerinin sonuncusu olan 10. okulda boyandı.

Sendika üyesi öğretmenler ve gönüllü öğretmenlerden oluşan 25 kişilik ekip Siverek’e 30 kilometre uzakta bulunan 17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük Çatlı köyü İlk okulunu boyadı . Boyama etkinliğine,okul öğrencileri ve köylüler de yardım ederek katıldı.

Siverek Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada ” Her Okul Bizimdir” projesi kapsamında başladığımız okul boyama etkinliklerinin bu gün sonuncusu olan Küçük Çatlı İlk Okulunu boyadık. Ekim ayında ilkini boyadığımız okulumuzun bu gün 10.su ve Projemizin de son okulunu olan Küçük Çatlı İlk Okulunu boyadık. Projemize katkılarından herkese çok teşekkür ederiz.Köy sakinleri, bu anlamlı çabalarından dolayı gönüllü öğretmenlere teşekkür etti.

Eyüp Sarı / www.siverekgenclik.com




Bu haber 3186 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü