GENÇLİK PLATFORMUNDAN "1 DEFTER ve 1 KALEM" KAMPANYASI

Siverekli üniversite öğrencileri tarafından kurulan Siverek Gençlik Platformu tarafından, köy okulları ile dayanışmak amacıyla “Bir Defter ve Bir Kalem” isimli kampanya başlatıldı.

GENÇLİK PLATFORMUNDAN "1 DEFTER ve 1 KALEM" KAMPANYASI
20 Aralık 2013 - 20:26

Siverekli üniversite öğrencileri tarafından kurulan Siverek Gençlik Platformu tarafından, köy okulları ile dayanışmak amacıyla “Bir Defter ve Bir Kalem” isimli kampanya başlatıldı. Geçtiğimiz ay 14 Siverekli üniversite öğrencisi tarafından kurulan Siverek Gençlik Platformu bir ayda 187 üniversite öğrencisine ulaşarak ‘Bir Sevdadır Siverek’ adı altında birleşti.

Gençlik Platformu adına açıklama yapan Keke Bucak ; “Biz 14 Siverekli üniversite öğrencisiyle çıktığımız bu yolda sağ olsun ulaştığımız tüm üniversite okuyan arkadaşlarımız samimiyetimize inanıp bize destek verdi. Amacımız Siverek için bir taş üstüne taş koyan herkese yardım etmektir. Hiçbir siyasi ve kurumla ilgimiz yoktur. Siverekli gençler olarak Siverek’imizi daha iyi yerlere getirmek için biz gençler olarak bir çatı altında ilk projemiz olan ‘1 Defter ve 1 Kalem’ ile start verdik. 81 ilde okuyan arkadaşlarımızın duyarlılığı bizim bu projeleri daha da ilerletmemize vesile oluyor. Bizim büyüklerimizden istediğimiz manevi destektir, Siverekli büyüklerimizi de beraber yapacağımız projelerimizde görmek istiyoruz. “1 Defter ve 1 Kalem” projesiyle Siverek’te belirlenecek 3 köy okuluna topladığımız kırtasiye malzemelerini dağıtacağız. Bu projede her Siverekli ve Şanlıurfalı hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz. Bu projeye gönül veren ve bizimle olan tüm büyüklerimize Siverek Gençlik Platformu adına teşekkür ederim. Allah razı olsun.’ dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 3045 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek