GENÇLİK EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ

Barış DURAK/ŞANLIURFASiverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Şanlıurfa'da ve Türkiye genelinde üniversite öğrencileri tarafından en başarılı

GENÇLİK EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ
25 Nisan 2011 - 14:32
Belediye Başkanı seçildi. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Basın ve Medya Başkanlığından yapılan açıklama da Türkiye Gençlik Konfederasyonun yaptığı araştırmada ve ankette en Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak seçildi.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Basın ve Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklama da başta eğitim olmak üzere sosyal projeler ve eğitime olan katkısından dolayı Şanlıurfa ve Türkiye genelinde eğitim gören Üniversiteli öğrencilerin çoğunun oyunu aldı. Konfederasyon tarafından yapılan ankette çoğu öğrencinin tek isimle buluşmasının sebeplerinden biri de Siverek Belediyesinin, Belediyecilik hizmetleri olarak gösterildi. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Barış Durak ,bu tür anketlerle başarılı bürokratlara gereken değerin ve takdirin verilmesi gerektiğini,anketlerin tamamlanmasından sonra tüm bürokratların açıklanacağını belirtti. Durak'' Belediyecilik ve hizmet anlamında çok başarılara imza atan Siverek Belediyesi sosyal projelerle de adından söz ettiriyor. Eğitim projelerinde de başarılı olan Siverek Belediyesi ve Başkanını kutluyoruz'' dedi.
 
Gençlik tarafından '' En Başarılı İlçer Belediye Başkanı'' seçilen Ali Murat Bucak'ın anketi ve diğer anketler www.turkiyegenclikkonfederasyonu.com sitesinde yayınlanacak.
Bu haber 2477 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu