FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Siverek’te düzenlenen futbol ve voleybol turnuvası sona erdi.

FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
19 Mart 2015 - 12:35

Siverek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol ve voleybol turnuvaları sona erdi. Futbol Genç Erkek, Futbol Yıldız Erkek, Futbol Küçükler Erkek, Voleybol Gençler Erkek, Voleybol Gençler Kız, Voleybol Küçükler Kız, Voleybol Yıldızlar Kız ve Masa Tenisi branşında il üçe giren takımlara Siverek Kaymakamı Hamza Erkal,Siverek Emniyet müdürü İbrahim Arpacı,Milli Eğitim müdür vekili Ferit Karaoğlu tarafından takımlara kupa ve hediyeleri verildi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal,yapılacak sportif faaliyetlerde ilçemizi temsil eden takımlarımızı canı gönülden kutladığını ve başarılarının devamı için destekleyeceğini söyledi.

7 kategoride mücadele verilen turnuvada dereceye giren okullar ise kategori halinde kupa ve ödüllerini aldı.Futbol ve Voleybol turnuvasında dereceye giren okullar ise şöyle sıralandı;

1.Kategori Futbol Gençler Erkekler grubunda birinciliği Anadolu İmam Hatip Lisesi,ikinciliği Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi alırken üçüncülüğü ise Siverek Anadolu Lisesi aldı.

2.Kategori Futbol Yıldızlar Erkekler grubunda ise birinciliği.Dumlupınar Orta Okulu,ikinciliği Şehit Öğretmen Cuma İbiş Orta Okulu,üçüncülüğü ise Şekerli Orta Okulu aldı.

3.Kategori Futbol Küçükler Erkek grubunda birinciliği Siverek Orta Okulu,ikinciliği Halit Gülpınar Orta Okulu,üçüncülüğü ise Dumlupınar Orta Okulu aldı.

4.Kategori Voleybol Gençler Erkek grubunda birinciliği Siverek Anadolu Lisesi alırken ikinci ise Karacadağ Anadolu Lisesi oldu.

5.Kategori Voleybol Gençler Kızlar grubunda ise birinciliği Siverek Kız Anadolu Lisesi,ikinciliği Siverek Anadolu Lisesi,üçüncülüğü ise Karacadağ Tek. ve Mes. Anadolu Lisesi aldı.

6.Kategori Voleybol Küçükler Kızlarda ise birinciliği Halit Gülpınar Orta Okulu,ikinciliği ise Siverek Orta Okulu aldı.

7.Kategori Voleybol Yıldızlar Kız grubunda ise birinciliği Güvenli Orta Okulu,ikinciliği Cuma İbiş Orta Okulu,üçüncülüğü ise Siverek Orta Okulu aldı.

Haber Merkezi


Bu haber 4359 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...