FUTBOL TURNUVASINI GÜVENLİ OKULU KAZANDI

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından geleneksek olarak yapılan Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası dün akşam oynanan maçlarla sona erdi. Turnuvayı Güvenli İlk-Ortaokulu kazandı.

FUTBOL TURNUVASINI GÜVENLİ OKULU KAZANDI
12 Haziran 2014 - 06:15

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından geleneksek olarak düzenlenen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası dün akşam oynanan maçlarla sona erdi.

Kız Anadolu Lisesi ile Mimar Sinan Ortaokulu'nun karşı karşıya geldiği akşamın ilk maçında Mimar Sinan Ortaokulu rahat bir oyun sonunda rakibini 7-3 lük net skorla yenerek turnuvada üçüncü oldu.Büyük çekişmeye sahne olan ve geçen yılın şampiyonu Güvenli ilk-orta okulu ile Telekom Lisesinin karşı karşıya geldiği ve normal süresi 3-3 berabere biten maçta seri penaltılar sonunda gülen takım rakibini 9-8 yenen Güvenli İlk-Orta Okulu oldu.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş'ın katıldığı kupa töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyanın yanısıra 700,500,300 Tl'lik hediye çekleri verildi.

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası,güzel bir havada geçen turnuvanın dostlukları pekiştirdiğine vurgu yaparak önümüzdeki yıl için de Öğretmenlerimize yönelik bu tür etkinlikleri düzenleyeceklerini ifade etti.Aslanparçası,ayrıca turnuvaya katılarak turnuvaya renk katan takımlara, sponsorlara ve takımlarını yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ediyorum" dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3511 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı