FOTOĞRAF SANATÇILARI DERNEĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

FOTOĞRAF SANATÇILARI DERNEĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI
15 Ekim 2015 - 13:45

Siverek Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, STK temsilcileri ve bazı resmi kurum amirleri katıldı.

Siverek’te bir birinden farklı organizasyonlarda boy gösteren fotoğrafçılar bir dernek çatısı altında toplandı. Derneğinin açılmasının ardından Dernek Başkanı Ferit Akçalı, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Daha sonra Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği düzenlediği ‘Siverek’te Yaşam’ temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının fotoğrafları incelendi.

Juri üyeliğini ŞUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çadırcı, Kandil Eğitim Yardımlaşma Başkan Yardımcısı Tülay Bayramoğlu ve Dr.Ergün Karadağ yaptı.

Yarışma sonunda;

Mustafa Demirbaş birinci,
Mahmut Marangoz ikinci,
Sedat Basmacı’da üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit karaoğlu ve Siverek emniyet müdürü takdim etti.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD), dernek yönetimi 15-16-17 Ekim tarihlerinde dernek binasında resim sergisinin düzenleneceğini de bildirdi.

Haber : Yusuf Eyyüp Sarı /www.siverekgenclik.com


Foto Galeri


Bu haber 2764 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek