Finalin Adı Kondu: Şirinkuyu İ.Ö.O - İsmet Paşa İ.Ö.O

Öğretmenler Arası Futbol Karşılaşmalarında Finalist İki Takım Belirlendi.Şirinkuyu İ.O.O  ile İsmet Paşa İ.O.O Şampiyonluk İçin Mücadele Verecek. Siverek Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen “2. Geleneksel Öğretmenler Arası Halı Saha Turnuvası'nda” son yarı final maçında Geçen yılın şampiyonu, Siverek İsmet Paşa İ.Ö.O, Siverek Şefkat Özel Eğitim Merkezini 9-4 yenerek son finalist oldu.

Finalin Adı Kondu: Şirinkuyu İ.Ö.O - İsmet Paşa İ.Ö.O
02 Mayıs 2008 - 06:29
Siverek Şefkat Eğitim Merkezi karşılaşmaya öğrencileriyle beraber çıkarak halkımıza engelli öğrencilerin topluma kazandırılması yönünde ve engellilere temel hakları olan eğitimin verilmesi doğrultusunda anlamlı bir mesaj verdi.
Özel Şefkat Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Şeker Şöyle Konuştu:" Bu tür etkinliklerin barış ve kardeşlik içerisinde biz eğitimcilerin insanlara örnek olma babında örnek teşkil ettiğine inanıyoruz.Son oynadığımız maçta yenilmemize rağmen maçın güzel ortamda geçmesi ve seyircilere güzel bir maç izlettiğimizden dolayı mutluyuz." diye konuştu.
Pazartesi günü saat 19:00'da şampiyonluk maçında Şirinkuyu İ.Ö.O ile İsmet Paşa İ.Ö.O karşılaşacak.Üçüncülük maçında ise Vali Mehmet Cebeci İ.Ö.O ile Özel Siverek Şefkat Özel Eğitim Merkezi karşılaşacak.


Bu haber 4187 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu