FİLİSTİNLİ AKADEMİSYEN Ş.URFA İHH’YI ZİYARET ETTİ

Fiistinli Dr. Huzeyfe El Hatib, Şanlıurfa İHH bürosunu ve Mavi Marmara Yolcularını Ziyaret etti.

FİLİSTİNLİ AKADEMİSYEN Ş.URFA İHH’YI ZİYARET ETTİ
15 Temmuz 2012 - 15:17

14.07.2012 cumartesi günü İHH bürosunu ziyeret eden Dr. Huzeyfe El Hatibi İHH yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. “Mavi Marmara yolcularıyla bir arada olmaktan mutluluk duydum, çünkü Mavi Marmara yolculuğu çok ama çok önemli ve kutlu bir seferdi, çünkü Mavi Marmara’da ihlas, samimiyet, mücadele, takva ve şehadet vardı, ayrıca İHH  Ürdün’de çok tanınıyor, İHH çalışmaları gurur vericidir” dedi.  Ziyarette Şanlıurfa İHH Derneği yöneticileri, İHH gönüllüleri  ve Mavi Marmara yolcularından Behçet ATİLA, Cuma AYTİŞ ve Eyyüp YAŞAR hazır bulundu.



İHH Şanlıurfa İl temsilcisi Behçet ATİLA ziyaretlerinden dolayı Dr.Huzeyfe’ye teşekkür ettikten sonra, Mavi Marmara ile ilgili bir sunum yaptı. Filistinin, Gazze’nin, Mescidi Aksa’nın, ve Kudüs’ün kendileri ve tüm islam alemi için çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirten, ATİLA, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın mutlaka özgürleşeceğine inandığını belirtti. Atila, daha sonra misafirine Mavi Marmara maketli kumbarayı hediye etti. Kumbaranın anahtarını kaldıran Dr. Huzeyfe inşallah bu Mescidi Aksa’nın özgürlüğünün anahtarı olacak dedi. Dr.Huzeyfe İHH gönüllüleriyle beraber öğle yemeği yeyip,  hatıra fotoğrafı çektikten sonra vedalaşıp ayrıldı.



Ürdün’ün başkenti Amman'da bulunan Ürdün Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hocalarından Filistin(Batı Şeria) asıllı Dr. Huzeyfe El Hatib Bir yıldan beridirHarran Üniversitesi'ne bağlı İlahiyat Fakültesi hazırlık sınıflarında Arapça dersi vermektedir.



www.siverekgenclik.com

Bu haber 3763 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu