Fettahlı Gazetecilerle gündemi değerlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı ilçede görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Fettahlı Gazetecilerle gündemi değerlendi
25 Kasım 2017 - 13:14

Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanlığının Gündemle İlgili 25.11.2017 tarihli BASIN AÇIKLAMASI

Milleti Mert, Dürüst, Yiğit Siverekli Hemşerilerim. Bilindiği üzere 4 yıla dayanan MHP Siverek İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Memleketimize partimiz olarak sayısız hizmette bulunmuş, parti olarak memleketimizin ve milletimizin menfaatine olacak her şeyin altına imzamızı atmışızdır.

Toplumsal düşünme, istişareli yönetim, kucaklayıcı bir anlayışla, ayrışmadan, kutuplaşmadan, çatışmadan uzak bir politika izlemiş, siyasi Ahlak çizgisini benimsemişizdir.

Amacımız Memleketimize Hizmettir, Sevdamız Milletimizdir. Bu Düşünceyle Siverek imiz için Yapılması ve bizzat hayata geçmesi gereken Düşüncelerimizi Siz Değerli Basın Mensupları aracılığı ile Kamuoyuyla Paylaşmak istedim.

1-İlçemizde Bütün Kamu kurum ve kuruluşlarda FETÖ VE PKK Mücadele Aralıksız Devam Etmeli, Kripto FETO ve Kripto PKK Ağının Ekonomik, Sosyolojik olarak da Üstüne Gidilmelidir. Ederleri 1 Dolar Olanların Maskesi mutlaka Düşürülmelidir…

2-Toplumsal Düşünce, Fikir, Hürriyet ve Eğitim Anlamında kucaklayıcı ve kişiye kendiyle birlikte Toplumu Düşünme Hassasiyetine Acilen Kavuşmalı ve bu yönde Çalışmalar Yapılmalıdır.

3-ÖRF, KÜLTÜR VE MEDENİYET, İslam Anlayışımız gerçek Anlamda Hayata kavuşturulmalıdır.

4-Toplumumuzun aidiyetleriyle oynayacak Kolay Ekonominin önü kesilmeli, uyuşturucu vb. sapkınlıklardan gelecek neslimizi acilen Koruma Altına Almalıyız..

5-Sorgulayan Bir Toplum Haline Gelmeli, Bu Kapsamda Çareyi Adalet, Eğitim, Kültürlü Bir Nesil İçin Acilen Üreten ve Gelişen Bir İlçe Haline Gelmeliyiz.

6-Çalışmaları Yapılan OSB için Parti olarak bütün Çalışmaları yakından takip etmekte ve yetkililerimizle bu kapsamda istişare halinde çalışmaktayız.

7-STK, ODA, DERNEK, VAKIF VB. Kuruluşlarımızla İstişareli ve Kapsayıcı Birliktelik Acilen Sağlanmalıdır.

8-Siverek 200 Yataklı Devlet Hastanemizle ilgili hekim Eksikliği, Cihaz Eksikliği, Ölüm Kavşağı Gibi Çözüm Bekleyen Sorunlarımızla İlgili Parti Olarak Raporlarımız Hazırlanmış Olup, Kısa sürede Genel Merkezimiz ve TBMM Sunumu Yapılacaktır.

9-Siverek KALE’ sinin Görünüm ve Düzenlemesi ile ilgili Çalışmalar Bizzat Partimiz Tarafından İncelenmesi Yapılmış Olup, Gerekli Bakanlıklarımıza Çözüm Önerisi Yapılacaktır.

10-TEDAŞ Ve YOL Sorunlarımız Yerinde İncelenmiş Olup Bizzat Genel Merkezimize İletilecektir. Yaşanabilir Bir SİVEREK için MHP olarak genel anlamda eksik ve sorunlarımız tespit edilmiş olup, bu kapsamda çalışmalar yapılacaktır.

Yetkililerimiz, Yöneticilerimiz, Siyasilerimiz, STK, DERNEK, ODA VE VAKIF larımızı Güzel bir Siverek için El Birliğiyle İstaşareli ve Kucaklayıcı Kapsamda Birlikteliğe Davet ediyorum.. Ayrışmadan, Kutuplaşmadan, Çatışmadan Uzak Siverek’ e Hizmet İçin Bir olmaya, İri Olmaya, Diri Olmaya Çağırıyorum..

MHP olarak Siverek için Yapılacak Bütün Hizmetlere Elimizi Taşın Altına Koymaya Hazır Olduğumuzu Bildirir, Hain FETÖ ve PKK ya Karşıda Toplumumuzun,Memleketimizin ve Şehitlerimiz için karşı durmaya,Birlikte Rahmet vardır anlayışıyla bu Hainlerin Oyunlarını Bozmaya Davet ediyorum..

Bu vesiyleyle Bütün Şehitlerimize Allahtan Rahmet Aileleri ve Yakınlarına Baş Sağlığı diliyorum..

Kamuoyuna saygılarımla….

MHP Siverek İlçe Başkanı

MUSTAFA FETTAHLI

Haber Merkezi


Bu haber 3441 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu