FEDAKÂR ÖĞRETMENDEN ANLAMLI DAVRANIŞ

Lütfü YALGI/SİVEREKKentimize bağlı Karpuzcu Köyü İlköğretim Okulunun Müdürü olan ve yıllardır Siverek köylerinde öğretmenlik yapan

FEDAKÂR ÖĞRETMENDEN ANLAMLI DAVRANIŞ
29 Mayıs 2012 - 17:21
Çınar Altınkesen isimli öğretmen görev yaptığı her köyde öğretmenlik hizmetinin dışında insanlığa hizmet ederek görev yaptığı yerlerde ki vatandaşların gönlüne taht kuruyor.

Çınar Altınkesen görev yaptığı Karpuzcu Köy İlköğretim Okulunun bahçe düzenlemesini yapıp her öğrencinin bir ağacının olmasını sağlamış. Köy ilköğretim okulunun bahçesine diktiği ağaçların sorumluluğunu sınıflara vererek her sınıfın ayrı bir ağaçlık alanını oluşturduğu gibi öğrencilerle birlikte diktiği ağaçlar sayesinde her öğrencinin bir ağacının oluşmasına neden olmuş. İlköğretim okulu bahçesinde bulunan 496 ağaç öğretmenin kendi çabasıyla oluşturduğu damlama sulama sistemiyle her gün düzenli sulanıyor.

Ağaçların bakımını öğrencilerle birlikte yaptıklarına dikkat çeken öğretmen Çınar Altınkesen, yaptığı açıklamada "Okulun bahçesine diktiğimiz ağaçlarla okulumuzun çevre düzenlemesini yaparken bir yandan da ağaçsız olan bölgemizde yaşayan çocuklara ağaçlandırmanın bilincini yerleştirip ağaç sevgisini geliştirmeye çalıştık. Okulun çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuzun daha güzel bir okul olması için bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak olmak üzere tüm amirlerime ve öğrencilerime, duyarlı velilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.






Bu haber 2138 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor