FARUK ÇELİK SİVEREK'TE

Haber MerkeziÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bir dizi açılış ve Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresine katılmak üzere Siverek'e geldi.

FARUK ÇELİK SİVEREK'TE
17 Aralık 2011 - 14:23
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve yanındaki heyet bir dizi açılış ve Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresine katılmak üzere Siverek'e geldi. Faruk Çelik'e, Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç eşlik etti. Faruk Çelik ilk olarak 24 derslikli Siverek Halit Gülpınar İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı. Çelik'i okul bahçesinde Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Lütfü Balkır, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı.”

Bakan Çelik burada yaptığı konuşmada şöyle konuştu, “Eğer bir ülke bilgiyi üretemiyorsa, bunu da nesillere aktarmıyorsa bu ülkenin gelişmesi, kalkınması ve işsizliğe çare bulması mümkün değildir. Nasıl gelişecek denildiği zaman mutlak surette eğitim yuvalarının sayısını artırması gerekmektedir” dedi.

Çelik, konuşmasının ardından kurdele keserek okulun açılışını yaptı.Çelik daha sonra sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.Çelik buradaki temaslarının ardından yanındaki heyet ile beraber yemek davetine katılmak üzere Paşa Konağı Tesislerine geçti.















Bu haber 2956 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti