Ethem Sarısülük'ün babası Siverek'te görev yapmış

Ankara'daki Gazi Eylemleri sırasında polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük'ün babasının 198O'li yıllarda Siverek Ortaokulu'nda öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

Ethem Sarısülük'ün babası Siverek'te görev yapmış
25 Haziran 2013 - 11:31

İstanbul Taksim'de 28 Mayıs 2013 tarihinde başlayan dış güçlerin desteğiyle diğer illere de yayılan Gezi Parkı eylemlerinde 1 Haziran 2013 tarihinde polisin göstericileri dağıtmak amacıyla silah kullanması sonucu öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük'ün bir dönem Siverek'te yaşadığı iddia edildi.

Ethem Sarısülük'ün Babası Müzaffer Sarısülük'ün 1989 yılında Siverek Ortaokulunda Türkçe Öğretmenliği yaptığı, sünnete karşı olduğundan dolayı dönemin başbakanına yazmış olduğu yazıdan dolayı Siverek Asliye Hukuk Ceza Mahkemesi tarafından hakkında dava açıldığı ve 1 günlük hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

Yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra kendi kabuğuna çekilen Muzaffer Sarısülük'ün Çorum'a bağlı Sungurlu ilçesinde bir barakada yaşadığı ve hayatını plastik ve kağıt toplayarak sürdürdüğü iddia edildi. Sarısülük'ün devletin ikiyüzlü, riyakar ve kapitalist bir yapıya sahip olduğunu ileri sürerek devletten maaş almadığı ileri sürüldü.

Muzaffer Sarısülük sıra dışı yaşamından dolayı Yazar Servet Somuncuoğlu'nun "Gallemit" isimli kitabına konu olduğu öğrenildi

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6871 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış