ESKİŞEHİRDEN SİVEREK'E KİTAP DESTEĞİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Valiliğinin başlattığı "Işığımı Arıyorum" kitap kampanyası devam ederken, kampanyaya desteklerde devam ediyor. Eskişehir

ESKİŞEHİRDEN SİVEREK'E KİTAP DESTEĞİ
03 Mayıs 2010 - 10:07
Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Işığımı Arıyorum" kampanyasına destek olmak amacıyla ilçe genelinde başlattıkları kampanyada 25 bin kitap toplayarak Şanlıurfa Valiliğine teslim ettiler. Kitaplardan 10 bin âdetini Siverek İlçesindeki Köy İlköğretim Okullarında Kütüphane kurulması için bağışlayan Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri Siverek İlçesine gelerek Kaymakam Kemal Yıldız ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır’ı makamında ziyaret ederek birer tablo armağan ettiler.
   
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Yıldız "Işığımı arıyorum kampanyasının Türkiye'de başlatılan en kapsamlı kitap kampanyası olduğunu, kampanyanın başarılı olması için İlçe Kaymakamlığı olarak çalışmaların devam ettiğini, Eskişehir İli Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 25 bin kitapla kampanyaya destek vermelerinin çok anlamlı bir davranış olduğunu’’ belirtti.
Bu haber 2449 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi