ESKİ İLÇE KAYMAKAMIMIZA UTANDIRAN DAYAK

Mehmet SEZGİN/SİVEREKİlçemizde 4 aylık süre ile Kaymakamlık görevi yapan, daha sonra İdare Mahkemesinde açtığı davayı kazanarak 

ESKİ İLÇE KAYMAKAMIMIZA UTANDIRAN DAYAK
25 Eylül 2010 - 11:35
tekrar Kandıra Kaymakamlığına dönen eski İlçe Kaymakamımıza  yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.
    
Kaymakam Hamza Erkal Eminönü’nde ailesiyle girdiği kafeteryanın tuvaletini kullandı. Kafe çalışanları 2 TL istedi. Erkal parayı verdi, fiş talep etti. Bunun üzerine kafe çalışanları tarafından dövüldü.
       
Halen Kandıra Kaymakamı olarak  görev  yapan   Hamza Erkal, geçtiğimiz cuma günü eşi ve iki çocuğuyla birlikte İstanbul’a gitti. Kaymakam Erkal daha sonra ailesiyle birlikte Eminönü’ndeki Tarihi Mısır Çarşısı’nı gezmeye gitti. Gün boyu ailesiyle alışveriş yapan Erkan, tuvalet ihtiyacını gidermek için Yeni Camii arkasındaki Altun Kafe’ye girdi.

Eşi ve çocukları da kafenin tuvaletini kullandı. Çıkışta kafenin garsonlarından Hasip D., Kaymakam Erkal’dan tuvalet ücreti olarak 2 lira istedi. Erkal garsona “Tuvalet kafeteryanın. Umumi değil. Ücret talep etmeniz anlamsız ve yakışıksız” yanıtını verdi. Ardından da 2 lirayı ödedi. Ancak ödediği ücret karşılığında fiş talep etti. Bunun üzerine kafeteryanın işletmecisi Mehmet G. ile Erkal arasında sözlü tartışma başladı. Ardından Erkal, işyerinde bulunan Taner G. (23), Hasip D. (25), Nezir I. (30) ve Mehmet G.’nin (45) saldırısına uğradı. Eşi ile iki çocuğunun gözü önünde darp edilen Kaymakam Erkal’ın imdadına olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti.
 
Saldırganlar serbest kaldı.

Polis tarafından gözaltına alınan 4 saldırgan, Sirkeci Polis Merkezi’ne götürüldü. Daha sonra “kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edilen saldırganlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bu haber 2759 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu