Erkek Pantolon Modeli

Yaz ve kış aylarında erkeklere özel tasarlanan pantolonlar, en çok giyilen ürünler arasında yer alıyor. Pantolon modeli olarak, pamuklu kumaş tercihi yerinde bir tercihtir.

Erkek Pantolon Modeli
07 Nisan 2016 - 13:29

 


Yaz ve kış aylarında erkeklere özel tasarlanan pantolonlar, en çok giyilen ürünler arasında yer alıyor. Pantolon modeli olarak, pamuklu kumaş tercihi yerinde bir tercihtir. Özellikle yaz aylarında, pamuklu kumaş ile üretilen pantolonlar, erkeklerin rahat etmesini sağlıyor. Hava alan ve teri emen dokusu ile yaz aylarında tercih edilmesi gereken bir kumaş türüdür.


Renk seçimi bu modelde yerinde yapılmış. Bordo ve diğer açık renkler, yaz aylarında giyildiğinde, spor bir tarzı yansıtıyor.


Ancak ürün hakkında daha fazla bilgi yer alabilir. Her ne kadar, ürünün profil resminde, bazı kombin örnekleri verilse de, açıklamalı bilgi olarak, kombin yapılacak kıyafetlere yer verilebilir. Bu sayede pantolon ürünü, satın alacak kişiye daha cazip gelebilir.


Pantolon Kombini


Resimde gösterilen kemer ayrıntısı bazı resimlerde hoş durmuyor. Güzel olan ayrıntıların yer alması daha iyi olacaktır. Ayakkabı seçimi güzel fakat daha çeşitli ayakkabı seçimleri ile pantolon ürünü, daha cazip hale getirilebilir. Gömlek seçimi gayet iyi olmuş. Gömlek türleri ile ilgili de kombin bilgisi verilmesi yerinde olacaktır.


http://www.wessi.com/pantolon


Bu haber 7426 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...