ERKAL YARALI ASKERİ ZİYARET ETTİ

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Bingöl-Muş Karayolu’nun 16. kilometresinde PKK saldırısında yaralanan Siverekli askeri ziyaret etti.

ERKAL YARALI ASKERİ ZİYARET ETTİ
05 Ekim 2012 - 11:41

18.09.2012 tarihinde askeri konvoyun geçişi sırasında teröristlerce Bingöl-Muş Karayolu’nun 16. kilometresinde seyir halinde olan askeri konvoy, Kardeşler Köyü mevkisinde roket atarla saldırıya yapılmıştı. Yapılan saldırı sonucu 10 asker yaşamını yitirmiş 60 asker de yaralanmıştı. Yarlı askerlerin bazılarının tedavisi Gülhane Askeri Tıp Akademisi(GATA)’ da devam ediyordu.


GATA’da askeri hastanede tedavisi devam eden yaralılardan bir olan Salih Altungeyik, ambulansla Siverek ilçesi Şair İbrahim Rafet Mahallesinde ki evine getirildi.


Yaralı askeri evinde ziyaret eden ilçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, 107 Topçu Alay komutanı Kurmay Albay Numan Yediyıldız, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek, jandarma komutanı Binbaşı Erdoğan Deniz, emniyet Müdürü Recep Yeşil yaralı askeri ziyaret ederek askere ve askerin babası Abdurahman Altungeyik’e geçmiş olsun mesajını illetiler.


İlçe kaymakamı Erkal ziyareti sırasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ’’Gazilik büyük bir şereftir, bu ülkeye herkes bir şekilde katkı sağlıyor, ama bedenini canının bir parçasını gaziler feda ederken şehitler bedeninin tamamını feda ederek, vatan için fedakârlık yapıyorlar, bu fedakârlık hiçbir maddi değerle ölçülemez bu büyük bir şereftir. Gazimizin tüm ihtiyaçları karşılanacak maddi ve manevi olarak gazimizin yanındayız’’

Gazi asker Salih Altungeyik’in babasıAbdurahman Geyik ilçe kaymakamı ve beraberinde ki misafirlerin evine gelişinden dolayı çok sevindiğini kendilerine teşekkür ettiğini’’ belirtti.


www.siverek.gov.tr





Bu haber 4433 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu