ERKAL TEKSTİL ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Siverek'te iki müteşebbis tarafından açılan tekstil atölyesini ziyaret ederek işletmecilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ERKAL TEKSTİL ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ
07 Şubat 2015 - 10:50

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Siverek ilçesinde iki müteşebbis tarafından açılan tekstil atölyesini ziyaret etti.

İlçede daha önce aşevi olarak hizmet veren binada üretime başlaya Tekstil atölyesini ziyaret eden Erkal, işletmeciler Eyyüp Yıldız ve Mehmet Toraman tarafından yapılan çalışmalar ve üretim çalışmaları hakkında bilgi verildi.

İşletmecilerden Mehmet Toraman Siverek'te hizmet vermekten mutluluk duduklarını belirterek, "İş alanımızı genişletmeyi ve daha fazla istihdam oluşturmayı hedefliyoruz. Bu amaçla kalifiye elemanlara ihtiyacımız olacaktır. Siverek ilçemizde kurduğumuz bu tesiste 79 kişi çalışmakta , yapacağımız eklemeler ile bu sayıyı iki katına çıkarmayı düşünüyoruz '' dedi.

Erkal ise yatırımcıların ilçeye gelmelerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Hükümetimizin kalkınmada öncelikli bölge olarak ilimizi de belirlemesinden sonra sanayide bir haraketlenme başladı. Kurulacak her tesis yüzlerce insana aş sağlayacaktır. Bu amaçla yatırımcılarımızın ihtiyacı olan elemanların yetiştirilmesi içinde çalışmalarımızı hızlandıracağız. İlçemize yatırım yapan her müteşebbisin yanında olacağız'' dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 4259 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...