ERKAL BAŞARILI ÖĞRENCİLERE LAPTOP HEDİYE ETTİ

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'nın hazıladığı SEPTO yarışmasında Dinazor adlı eserle dünya birincisi olan öğrencilerimize Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Laptop hediye etti.

ERKAL BAŞARILI ÖĞRENCİLERE LAPTOP HEDİYE ETTİ
17 Mayıs 2013 - 06:30

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'nın hazıladığı SEPTO yarışmasında “Dinazor” adlı eserle dünya birincisi olan öğrencilerimize Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Laptop hediye etti.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları, sanat eğitimini özendirmek amacıyla ilkokul ve ortaokullar arasında 7.Ulusal Sanat Eğitimi, Proje, Tasarım Olimpiyatı SEPTO'yu düzenlemişti. Rekreasyon, Oyuncak Tasarımı, Dramatizasyon, Pandomim, Resim, Müzik ve Kaligrafi dallarını kapsayan olimpiyatın finalinde 81 ilin 612 okulundan gelen öğrenciler ter döktü.

SEPTO'ya eğlen dinlen dalında tüm yenilikleri öğrencilerimize yaşatan Teknoloji Tasarım öğretmeniz Türkan Çetiner Dümbüllü ve öğrencilerimizden Kerim Kutlu ve Nevzat Asal sayesinde "Dinazor" adlı eserle dünya birinciliği elde etmiştiler.

8600 eser arasında Şair İbrahim Rafet Ortaokulu dünya birincisi öğrencilerimiz yarışmaya katılımaları konusunda kendilerine her türlü desteği verdiği için İlçe kaymakamımız Hamza Erkal'ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Erkal öğrencilerimizin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek '' Ülkemizin geleceği olan bu genç nesillere her türlü desteği vermek gerekir . Bu anlamda öğrencilerimizin başarılarından dolayı gözlerinden öpüyor, desteklerinden dolayı da eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum '' dedi.

Erkal öğrencilerimize birer laptop hediye etti

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3793 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı