ERDOĞAN, BERZANİ VE PERWER DİYARBAKIR'DA

Diyarbakır`a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine geçti. Burada Belediye Başkanı Osman Baydemir`le görüşen Başbakan Erdoğan buradan İl Valililiğine geçti.

ERDOĞAN, BERZANİ VE PERWER DİYARBAKIR'DA
16 Kasım 2013 - 11:49

DİYARBAKIR - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte saat 11.30`da Diyarbakır`a geldi.

Özel uçak "ANA" ile gelen Başbakan Erdoğan`ı Havalimanı`nda İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, BDP milletvekilleri Sırrı Sakık, Altan Tan, karşıladı.

Buradan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına gelen Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanı Osman Baydemir`le görüştü.

Başbakan Erdoğan ilk olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi binasına giderek Osman Baydemir ve BDP Milletvekilleriyle toplantı yaptı. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından Başbakan buradan da Valilik binasına geçti. Erdoğan`ın valilik ziyaretine Barzani ve Şivan Perwer de eşlik etti.Erdoğan, daha sonra Kantar Köprülü Kavşağı`nda toplu açılış töreni katılarak halka hitap edecek.

Başbakan Erdoğan`ın akşam saatlerinde Diyarbakır`a gelen Irak Federal Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile görüşmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Diyarbakır`da Başbakan Erdoğan`ın geçeceği güzergah üzerinde evlerin çatılarına keskin nişancılar yerleştirildiği görüldü. (İLKHA)


Bu haber 5729 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...