Ensar Vakfı Siverek Şubesi Dualarla Açıldı

Türkiye genelinde 168 şubesi bulunan Ensar Vakfı Siverek’te şube açtı.

Ensar Vakfı Siverek Şubesi Dualarla Açıldı
05 Ekim 2017 - 08:49

Ensar Vakfı Siverek Şubesi sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla dualarla açıldı. Açılışa Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı


Şubeler Koordinatörü Turan Koç, Anadolu Şubeleri Sorumlusu Fatih Yıldız, Ensar Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Gözü, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, Siverek Müftüsü Burhan Barut, Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Umut Kervanı Siverek Temsilcisi Abdulgafur Karaca, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri ve diyanet çalışanları katıldı.



Sunuculuğunu Kadri Kızılyel’in yaptığı program, Ahmet Öner tarafından okunan Kur’anı Kerim ile başladı. Açılış ve selamlama konuşması yapan Ensar Vakfı Siverek Şube Başkanı Sedat Tata, Vakfın hizmet alanları ve çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

1979 yılında kurulan Ensar Vakfının din ve ahlak bilgisi yanında değerler eğitimi programları ile eğitim çalışmaları yaptığına dikkat çeken Tata, “ Hedefimiz imam hatip öğrencileri başta olmak tüm öğrencilere eğitim faaliyetlerinde destek olmaktır. Bu amaçla temel İslami eğitimlerinin yanında maddi imkânı olmayan öğrencilere burs imkânları sunuyoruz” dedi.

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ise konuşmasında, 1979 yılında kurulan Ensar Vakfı’nın ‘En hayırlı hizmetin insana ve insanlığa yapılan hizmettir’ anlayışıyla yoluna devam ettiğine ve özellikle imam hatip neslinin yetişmesinde öncü bir rol oynadığına vurgu yaptı.

Açılış programında açılışa katılamayan Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar’ın açılış mesajı okundu.

Program İlçe Müftüsü Burhan Barut’un yaptığı dua ile ve vakıf şubesinin açılışı ile devam etti.

Programın sonunda misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3966 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem