ENGELLİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENECEK

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin katılımıyla “ Engelliler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenlenecek.

ENGELLİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENECEK
06 Haziran 2013 - 07:18

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan 5 özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin katılımıyla “ Engelliler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenlenecek. Konu ile ilgili açıklama yapan turnuva organizatörlerinden Serhat Avcı, turnuvanın Siverek’te ilk defa düzenlendiğinin altını çizerek, “Toplumumuzda engellilerin geri planda bırakıldığı ve gereken değerin tam olarak verilmediği bu ortamda dikkatleri engelli kardeşlerimizin üzerine çekmek ve onlara gereken değerin verilmesi için böyle turnuva düzenlemeyi düşündük.Umarız ki bu vesileyle tüm engelliler hak ettikleri değere kavuşup hayatımızın bir parçası haline gelir. Turnuvanın kardeşlik ortamında geçmesini temenni ediyoruz"

Turnuvanın ilk maçı yarın saat 17.00’de, Siverek-Kahta yolu üzerinde bulunan bir halı sahada 23 Nisan Özel eğitim Merkezi İle Zambak Özel Eğitim takımları arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 1921 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı