ENGELLİ VATANDAŞTAN 4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Siverek’te 4 gün önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Mehmet Ali Everman’ın (Muhtar ) kardeşi, abisinin bulunmasını istiyor.

ENGELLİ VATANDAŞTAN 4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
27 Mayıs 2015 - 19:15

geçtiğimiz Pazar günü çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Everman’ın(51) (Muhtar )yakınları, her yerde onu arıyor. Engelli olan Mehmet Ali Everman’ın bulunması için kardeşleri adeta seferber oldu.

Pazartesi günü Polise kayıp başvurusu yapan aile aynı zamanda belediye hoparlöründen defalarca kayıp anonsları yaptırdı. Ancak Everman ailesinin tüm çabalara rağmen herhangi bir sonuç alamadı.

Mehmet Ali Everman’ın kardeşi Mahmut Everman gazetecilere yaptığı açıklamada ; “Abim geçen pazar gününden beri kayıp.Sabah erken saatlerde evden çıkarak gitti ve bir daha gelmedi.Kendi imkanlarımız ile kaç gündür arıyoruz fakat bir neticeye ulaşamadık.Önce karakola gidip kayıp başvurusunda bulunduk sonrada belediye hoparlöründen anons ettirdik.Bize gelen bilgilerde en son pazar günü abimi Diyarbakır’da gördüklerini söylediler bize.Abimin hayatından endişe ediyoruz.Siverek’te abimi çoğu insan muhtar lakabıyla tanıyor.Görenlerin insanlık namına en yakın karakola bildirmelerini bekliyoruz” dedi.


Bu haber 3063 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti