ENGELLİ ÖĞRENCİ POLİS OLMA HAYALİNE KAVUŞTU

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde yaşayan engelli öğrencinin polis olma hayali gerçekleşti.

ENGELLİ ÖĞRENCİ POLİS OLMA HAYALİNE KAVUŞTU
10 Ocak 2012 - 21:19
İlçenin İsmet Paşa İlköğretim Okulu 5. sınıfta öğrenci olan Faruk Sakman'ın hep polis olmak istediğini öğrenen öğretmeni Aynur Dinçer, Siverek Emniyet Müdürlüğüne müracaat ederek bedensel ve zihinsel engelli öğrencisinin durumunu Emniyet Müdürüne iletti.

Öğretmenin isteği üzerine Siverek Emniyet Müdürü Recep Yeşil, polis kıyafetleri temin ederek Sakman’ı Emniyet Müdürlüğüne davet etti. Polis elbiseleri giydirilen Faruk Sakman, Emniyet Müdürü Recep Yeşil ile bir süre sohbet etti. Faruk Sakman, polis kıyafetleri içinde çok mutlu olduğunu ve hayalini gerçekleştiren Emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Siverek İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Faruk kardeşimizin polisliğe meraklı olduğunu, polisleri çok sevdiğini öğrendik. Biz de kardeşimizi kırmadık ve kendisine uygun elbise bularak bir günlüğünede olsa öğrencimizi hayaline kavuşturduğumuz için mutluyuz. İlçe Emniyeti olarak bu tür sosyal aktiviteler gerçekleştirerek gençlerimize polislik mesleğini sevdirmek istiyoruz’’ dedi.








Bu haber 2651 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor