ELEKTRİK OLMADIĞINDAN TEDAVİ EDİLEMİYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Örgülü Mahallesi’nde 10 gündür devam eden elektrik kesintilerinden dolayı 7 yaşındaki yatalak hasta tedavi edilemiyor.

ELEKTRİK OLMADIĞINDAN TEDAVİ EDİLEMİYOR
13 Ocak 2015 - 13:47

ŞANLIURFA- Siverek ilçesi Karacadağ Bölgesinde devam eden elektrik kesintileri tüm bölgede mağduriyetlere neden oluyor. Siverek ilçesine 39 kilometre uzaklıkta bulunan Örgülü (Kevirêserkevir) Mahallesi’nde 10 gündür devam eden elektrik kesintisinden dolayı mağdur olan 7 yaşındaki yatalak aynı zamanda astım hastası Mustafa Gürbüz elektrik kesintilerinden dolayı astım tedavisi göremiyor. Baba Mustafa Gürbüz engelli ve astım hastası 7 yaşındaki çocuğuna günde dört kez buhar verilmesi gerektiğini ve elektrik olmadığı için tedavisini yapamadığı belirtti.

Baba Mustafa Gürbüz, “Oğlum yatalak, aynı zamanda astım hastasıdır. Dört yıldır oğlumun astım tedavisi için aldığımız buhar makinesi ile onu tedavi ediyoruz. Günde dört kez birer saat arayla buhar verdiğimiz çocuğumuza 10 gündür elektrikler kesintilerinden dolayı buhar veremiyoruz. Mağdur durumdayız” dedi

Siverek Karacadağ bölgesi başta olmak üzere ilçeye bağlı bir çok bölgede yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı okullar 2 gün süre ile tatil edilmişti.

Hakan Lale


Bu haber 4223 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem