EĞRİÇAY ÖĞRETMENLERİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Siverek Eğriçay köyü okulunda görevli öğretmenler, veli toplantılarına katılmayan öğrenci velilerini tek tek ziyaret ederek velileri okul toplantılarına katılmak için ikna ediyor.

EĞRİÇAY ÖĞRETMENLERİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA
27 Şubat 2013 - 09:23

ŞANLIURFA- Siverek İlçesine 42 km. uzaklıkta bulunan Siverek Eğriçay ilk ve ortaokulunda görevli öğretmenler, veli toplantılarına katılmak istemeyen öğrenci velilerini tek tek ziyaret ederek onları veli toplantılarına katılmaya davet ediyor.

Taşımalı eğitimin verildiği okulda yaklaşık olarak 600 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen okul müdürü Durmuş Ahmet Ekinci, geçen hafta yaptıkları veli toplantısına sadece 15 velinin katıldığını belirterek, “ Bunun üzerine okulda görevli öğretmenlerimiz boş derslerinde her gün 3 köyü ziyaret ederek, öğrenci velileri ile görüştü. Ellerinde şeker ve çikolatalarla kapı kapı dolaşan öğretmenlerimizin sıcak davranışlarından etkilenen öğrenci velileri bundan sonra yapılacak veli toplantılarına katılacaklarını belirttiler. Kısmet olursa Mart ayı başında yemekli veli toplantısı düzenleyeceğiz. Bu toplantıya öğrenci velilerimizin yoğun katılım ile katılacaklarını umuyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi

www.siverekgenclik.com







Bu haber 7571 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem