EĞİTİMCİ SEDAT SAĞIR AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

HABER MERKEZİ/SİVEREKHaziran Ayında yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri her geçen gün birazda ha yaklaşırken, Siverek ilçesinde de aday adayların aday adaylıklarını açıklamaya başladılar.

EĞİTİMCİ SEDAT SAĞIR AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI
01 Mart 2011 - 06:20


Yapılacak genel seçimlerde Milletvekili Aday adayları listesine eğitimci iş adamı Sedat Sağır’da katıldı.            
1999 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde Anavatan Partisinden belediye başkan adayı olan Sağır, Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerde AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunun açıkladı.
            
Gazetemiz yazarlarından Mehmet Şükrü Dolaş ile görüşen Sedat Sağır siyasi yaşama yeni bir soluk getirmek gereğinin altını çizerek şunları kaydetti: "Demokratik açılımın tek adresinin AK Parti olduğuna inandığımı için bu partiden aday adayı oldum. AK Parti Türkiye’de birçok yeniliğe imza attı. Ülkenin ekonomik yapısının iyileştiği,  kişi hak ve hürriyetlerinin daha bir çoğaldığı, eğitim alanında yapılan dev yatırımlarla aydınlık Türkiye’nin temelleri, AK Parti döneminde atıldığına dikkat çeken Sedat Sağır konuşmasına şöyle devam etti AK Parti Sağlık alanında sosyal adalet ilkesini inşa etmek için mücadele vermeye devam ediyor, vatandaşlarımızın çoğu hatırlayacak AK Parti döneminden önce insanlar yazılan reçetelerini almak için evlerinde ki eşyalarını satmak zorunda kalıyordu yoksulların cenazeleri hastanelerde rehin kalıyordu. AK Parti hükümeti yaşanan bu acılara son verip daha çağdaş müreffeh bir Türkiye için çabalıyor. AK Partinin daha birçok alanda hizmetler yapacağına inandığım için bu partiden aday oldum. Demokratik açılımın daha illeri bir düzeye taşınıp kardeş kavgasının AKP iktidarıyla son bulacağına ve bu sürece katkı sunmak amacıyla aday adayı oldum. Düşüncesi ne olursa olsun demokrasi yolculuğumda tüm Siverekli hemşerilerimden destek bekliyorum

Şükrü Dolaş/Siverek Gençlik Haber

Bu haber 3382 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı