Eğitim Bir-Sen Depremzedelere Yardımlara Devam Ediyor

Haber Merkezi

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından Van’dan gelip Siverek’e yerleşen depremzedelere yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitim Bir-Sen Depremzedelere Yardımlara Devam Ediyor
01 Aralık 2011 - 14:47
Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından, Van’da meydana depremin ardından Siverek’e gelerek 75. Yıl Yatılı Bölge Okulu Lojmanlarına yerleşen 9 aileye ev malzemeleri, gıda ve mutfak malzemesi yardımında bulunuldu. Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, “ Öğretmenlerimizin ve hayırsever insanımızın destekleriyle ailelerin yerleştikleri çıplak dairelerin bütün bölümlerini halıflex ve üzeri halı ile döşemişti. Son olarakta ailelere mutfak malzemelerini ulaştırdık. Okulun kalorifer sistemiyle ısınan depremzedeler aynı zamanda okulun yemekhanesinden günde üç öğün yemekte yiyebilmektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın gıda ve nakdi yardım ulaştırdığı depremzedelere temsilciliğimiz Pazar günüde 40 yatak ve 70 yastık yardımında bulundu.

Açıklamanın devamında depremzedelerin acil ihtiyaçlarının büyük orada karşılandığı belirtilerek,  “Depremzedeler bizlerden çamaşır makinesi, televizyon ve süpürge makinesi talebinde bulundular. Bu konuda yardım etmek isteyenlerin temsilciliğimizle irtibata geçmeleri halinde bu ihtiyaçlarının da karşılanacağını umuyoruz. Yardımlarını esirgemeyen meslektaşlarımıza ve duyarlı insanımıza; yardımların depremzedelere ulaşmasında emeği geçen bütün dostlarımıza Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” denildi.


Bu haber 2367 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı