ECZACILARDAN 'SİVEREK EĞİTİMDE BULUŞUYOR' KAMPANYASINA DESTEK SÖZÜ

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu "Siverek Eğitimde Buluşuyor’’ kampanyasına destek amacıyla Siverek'te eczacılarla bir araya geldi.

ECZACILARDAN 'SİVEREK EĞİTİMDE BULUŞUYOR' KAMPANYASINA DESTEK SÖZÜ
22 Nisan 2011 - 06:52
İlçenin kaymakamlık toplantı salonunda Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu tarafından başlatılan ‘’Siverek Eğitimde Buluşuyor’’kampanyası çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren eczanelerle toplantı düzenleyerek eğitim kampanyasına destek istedi.             
Başlatılan eğitim kampanyasının önemini belirten Hersanlıoğlu; "Sevgili arkadaşlar, malumunuz Siverek’imizin en büyük sorunu eğitim sorunundur. Genel anlamıyla bu konuda bir seferberlik başlattık, bu konuda yediden yetmişe tüm Sivereklilerin başlattığımız eğitim kampanyasına destek vermelerini arzuluyoruz. Kentte görev yapan ezacılarımız olarak kampanyamıza maddi ve manevi olarak desteğinizi talep ediyorum. Eğitim sorunun vatandaşlarla el ele vererek çözeceğimize inanıyorum."
           
Toplantıya katılan ezacılar başlatılan kampanyanın önemli olduğuna dikkat çekerek bizler kampanyaya destek sunmak amacıyla elimizden gelen destek vereceğiz, dediler.
Lütfü Yalgı/Siverek


Bu haber 2233 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması