DÜĞMELERİ KAPATIN KAMPANYASI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Kaymakamlığı 'Siverek Eğitimde Buluşuyor Kampanyası' kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma

DÜĞMELERİ KAPATIN KAMPANYASI
09 Nisan 2012 - 19:41
Merkezi ilçede bulunan öğrencileri ders çalışmaya yönlendirmek, bu konuda velileri duyarlı hale getirmek için ilçe genelinde 'Şimdi Düğmeyi Kapatma Zamanı' isimli bir kampanya başlattı.

Kampanyanın amacının hem öğrencileri, hem de velileri ders çalışma ve kitap okuma konularında duyarlı hale getirmek olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır, kampanyayla ilgili yapılan çalışmaları şöyle dile getirdi ’’Rehberlik Araştırma Merkezimiz konuyla ilgili çeşitli afişler hazırlayarak okullara ve halkın yoğun olduğu mekânlara astı ve el ilanlarıyla velileri uyardı. İlçede yaptığımız araştırmalarda öğrencilerimizin büyük bir bölümünün ders saatlerinde evde ders yerine televizyon izleyip zamanlarının çoğunu bilgisayar oyunları veya telefonda sohbete ayırdıklarını saptadık. Öğrencileri derslere yönlendirmek, okul başarı oranların yükseltmek amacıyla aygıtların düğmelerinin kapatılmasını istiyoruz. Ayrıca Rehberlik Araştırma uzmanlarımız her gün ayrı bir kıraathaneye gidip vatandaşlara konu hakkında bilgi verecekler’’ dedi.






Bu haber 2701 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek