DTP SİVEREK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITI.

Mehmet SEZGİN/SİVEREKDemokratik Toplum Partisi (DTP)Şanlıurfa milletvekili İbrahim Binici, Parti Meclis Üyesi Vakkas Dalkılıç ile DTP Siverek Belediye Başkanı

DTP SİVEREK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITI.
02 Şubat 2009 - 18:06
adayı Mahmut Sığak  ile birlikte Siverek ilçesine geldiler.
  Partililer  milletvekili  ile  birlikte gelenleri ilçe dışında karşıladılar. Yaklaşık 15 araçlık Konvoyla   Şairibrahim Rafet caddesinde ki parti binasının önüne  gelerek  Siverek  belediye başkanı  Mahmut Sığak’ı  partililere  tanıttılar.
    Parti binası önünde toplanan  kitleye hitap eden  milletvekili  Binici’’ Amaçlarının  seçimlere  girip parlamenter  olmak yada belediye başkanı  olmak olmadığı, seçimlerin kendileri için bir araç olduğunu  belirterek,AKP hükümetinin  Kürt politikasını eleştirip şöyle devam etti’’Şanlıurfa  valisi  ile Şanlıurfa  ilçe kaymakamları  bölgede  AKP il  ve ilçe  başkanı gibi çalışıyorlar,buradan onlara sesleniyorum,Memuriyetlerin yapsınlar’’  dedi. 
   Millet  vekili Bilici’nin konuşmaları  sıkı sık  Katil Erdoğan,Şehitler  ölmez sloganlarıyla  kesildi.
     Vatandaşlara  hitaben konuşan  Siverek belediye  başkan adayı Mahmut Sığak,vatandaşları Partiye  davete ederek,Korkmayın biz  ne ağa çocuğuyuz ne de zengin çocuğu,biz halk çocuğuyuz.  30Mart sabahı Siverek üzerinde  dolaşan karabulutlar gidecek Siverek üzerine  yen bir güneş doğacak’’dedi.


Bu haber 2455 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü