DÖRT YAŞINDAKİ ÇOCUK CİNAYETİ İLE İLGİLİ ÜVEY ANNE TUTUKLANDI

Haber MerkeziŞanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki A.Y'nin öldürümesiyle ilgili gözaltına alınan üvey anne ve kendisine yardım ettiği iddia edilen amcasının oğlu tutuklandı.

DÖRT YAŞINDAKİ ÇOCUK CİNAYETİ İLE İLGİLİ ÜVEY ANNE TUTUKLANDI
27 Eylül 2011 - 14:51
ŞanlıUrfa'nın Siverek ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki A.Y'nin öldürümesiyle ilgili gözaltına alınan üvey anne ve kendisine yardım ettiği iddia edilen amcasının oğlu tutuklandı.

Cinayetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan çocuğun babasıyla imam nikahıyla birlikte yaşayan Zeliha G'nin ardından jandarma ekipleri, A.Y'nin teyzesinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi daha gözaltına aldı.

Jandarmada sorguları tamamlanan zanlılardan C.G, M.G. ve K.G. savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Zeliha G. ile amcasının oğlu Sinan G. ve çocuğun teyzesi P.K. ise mahkemeye sevk edildi.

Yaklaşık 12 saat süren sorgunun ardından cinayeti işlediği öne sürülen Zeliha G. ile ona yardımcı olduğu iddia edilen kuzeni Sinan G. tutuklandı. P.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cinayeti itiraf ettiği öne sürülen katil zanlısı Zeliha G'nin, adliyeye kucağında 9 aylık bebeğiyle geldiği ve cezaevine götürülürken de bebeğinin kucağında olduğu dikkati çekti.

Bu arada, zanlıların adliyeye getirilişi ve çıkarılışında jandarma ve polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

-"ÇOCUĞUN DAHA ÖNCE DE DARBEDİLDİĞİ İDDİASI"

Öte yandan, gazetecilerin görüştüğü çocuğun öz annesi Songül K, "O kadın oğlumu daha önce de darbedip şiddet uygulamıştı, dört yaşındaki küçücük çocuğa bu kadar acı çektirip öldüren bu cani kadının idam edilmesini istiyorum" dedi.

Siverek'in Kalfalar mezrasında anne ve babası ayrı yaşayan 4 yaşındaki A.Y, 18 Eylül'de evlerinin yakınlarında oynarken kaybolmuştu. Çocuğun cesedi jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince 2 gün sonra mezraya birkaç kilometre uzaklıktaki metruk binada çuvalda bulunmuştu
Bu haber 3078 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu