DİYARBAKIR'DA DÜZENLEN ÇALIŞTAYA SİVKAD'DA KATILDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKGAP İdaresi Başkanlığı tarafından organize edilen, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı ve Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümüne yaptırılan

DİYARBAKIR'DA DÜZENLEN ÇALIŞTAYA SİVKAD'DA KATILDI
10 Temmuz 2010 - 10:30
“GAP BÖLGESİNDE SOSYAL HİZMETLER STRATEJİSİ VE UYGULAMA PROGRAMININ HAZIRLANMASI” çalışması kapsamında Diyarbakır Ticaret Borsası salonunda 1 günlük Çalıştay düzenlendi.
Çalıştay’a Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali AYMAZ ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KUYANAY da katıldı.           

Çalıştay’a katılımcıların Diyarbakır, Mardin, Batman illerinde olması GAP bölgesindeki diğer il ve ilçelerden katılımın olmaması dikkat çekiciydi.
Projeyi yürüten Doç. Dr. Mahzar DAĞLI açılış konuşmasından sonra önemli bir programının olması nedeniyle salondan ayrıldıktan sonra projenin amacı ve önemi konusunda Yunus Bey tarafından slâyt sunumundan sonra proje yürütücüsü Prof. Dr. Remzi OTO GAP projesi ve Sosyal Hizmetler hakkında yaptığı slâyt sunumundan sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Çalıştay’a yemekten sonra lokantanın yazlık bölümünde geniş sorunlar ve çözüm yolları konusunda ayrıntılı görüşleri sunuldu.
Çalıştay Dicle Üniversitesi'nin saygın bilim adamı Prof. Dr. Remzi Oto’nun idaresinde başarılı bir şekilde sona erdi.
 
Çalıştay!a katılan kentimizi Vilayet Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Koçali Aymaz yaptığı açıklamada "Sayın hocalarımız tarafından hazırlanan rapor GAP İdaresine ve ilgili kurumlara verilerek uygulamaların daha faydalı, başarılı, soruların asgariye indirilerek eksiksiz yapılması konusunda faydalı olur’’dedi.
Bu haber 2102 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor