Diş Hastanesi Mesai Saatleri Dışında da Hasta Bakacak

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde mesai saatleri dışında poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Diş Hastanesi Mesai Saatleri Dışında da Hasta Bakacak
01 Nisan 2016 - 14:10

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde mesai saatleri dışında da poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.

Mesai saatleri içerisinde diş tedavisine fırsat bulamayan hastalar randevu alarak 17.00- 22.00 saatleri arasında da tedavi olabilecek.

Dört hekim tarafından haftanın 4 günü, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günlerinde mesai saatleri dışında da saat 17.00-22.00 saatleri arasında hasta tedavisi yapılacak.

Hastane Başhekimi Dt. Beşir Gürbüz, “Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin daha fazla vatandaşa ulaşması amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasına başladık. Bu kapsamda, vatandaşlarımız “Hastalarımız saat 17.00- 22.00 arasında da diş tedavilerini yaptırabilecekler, hastaların mesai dışında müracaat etmesi ile hasta yoğunluğu azalacak, daha çok hastaya hizmet verilebilecek, iş yerinden izin alamayan, gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşımız mesai dışı çalışma sayesinde diş tedavisine zaman ayırabilecektir..” dedi.

Hastanede tedavi gören vatandaşlar ise uygulamadan son derece memnun olacaklarını belirttiler

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3271 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...