DİN GÖREVLİLERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen yemekli toplantıda ilçede görev yapan din görevlileri bir araya geldi.

DİN GÖREVLİLERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
07 Ekim 2013 - 08:25

ŞANLIURFA- Siverek Müftülüğü, 1-7 Ekim tarihleri arasından kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan 198 din görevlisi ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Tarihi Gümrük Hanında düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Mahmut Bozkuş ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Program din görevlisi Fatih Kayaoğlu’nun okumuş olduğu Kur’anı kerim ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Siverek İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, konuşmasında İslam’da kadının önemine değinerek, kadınların camide aktif olarak yer almasının önemine vurgu yaptı. Yazar, konuşmasının sonunda toplantıya iştirak eden İl Müftüsü İhsan Açık ve İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’a teşekkür etti.

Yazar’ın konuşmasının ardından söz alan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’ta konuşmasında, Cami – Kadın ve Aile temasına vurgu yaptı.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ise konuşmasının başında tüm din görevlilerinin, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek, toplumda din görevlilerinin önemine değindi.

Program verilen öğlen yemeği ile sona erdi.

www.siverekgenclik.com










Bu haber 2343 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti