Dijital Yayıncılıkta Çığır Açan Bir Marka ‘Dsmart’

Dsmart, yalnızca dijital yayıncılık değil aynı zaman da internet konusunda da önemli bir teknik alt yapıyı oluşturdu. Uygun fiyatları ile ADSL ve fiber internet keyfine Dsmart ile ulaşabilirsiniz.

Dijital Yayıncılıkta Çığır Açan Bir Marka ‘Dsmart’
27 Nisan 2016 - 05:59

Dsmart mükemmel bir yayın ağıyla sizlerin karşısına çıkıyor. Beğenilen diziler, her hafta vizyona yeni girmiş 6 film, dünyanın en önemli spor organizasyonları, değişik kategorilerde yayınlanan belgeseller ve tematik yayınları ile masalsı bir dünyaya sizi davet ediyor. 2007 yılında yola çıkan ve kısa sürede dünyanın en önemli yayıncı kuruluşları arasında bulunan Dsmart hizmetlerinden kampanyalı fiyatlar ile yararlanabilmeniz mümkün olacaktır. Dijital yayınlarda çığır açan uygulamalara imza atan D-Smart ile muazzam bir güzellik sizi bekliyor olacak. İhtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklerde yayına sahip olan bu platformun 2 milyonun üzerinde aktif abonesi bulunuyor. Teknolojik alt yapısını her geçen gün yenileyen ve mükemmel özellikleriyle dikkat çeken Dsmart, HD ve 4K gibi görüntü içeriklerini destekliyor. Bu gibi teknolojik yenilikler ise normal bir yanının 4 katı fazla çözünürlük anlamı taşıyor.


Türkiye’nin en önemli içerik sağlayıcısı olarak dikkat çeken bu platform, her geçen gün yenilediği alt yapısıyla 60’dan fazla HD kanala, 300’den fazla ulusal ve yerel kanala sahip. Tematik yayıncılığı ile dikkat çeken Dsmart, Türksat üzerinde yer alan kanalları da bünyesinde barındırıyor. Ayrıcalıklı bir yayın ağı oluşturmayı düşünen ve bu yönde yapmış olduğu çalışmalar ile dikkat çeken Dsmart, farkındalık yaratacak içerikleriyle insanların karşısına çıkıyor. Dijital yayıncılığı her eve taşımayı düşünen bu platform, isteyen müşterilerine aynı imkanları mobilize olarak da sunuyor. DSmartBlu uygulamasıyla dünyanın neresinde olursanız olun mobil bağlantılar ile Dsmart içeriklerine ulaşabilme şansına sahip olacaksınız. Böylesine özel yanlara sahip olan Dsmart, diziden filme, spordan eğlenceye, belgeselden çocuk kuşağına kadar çok sayıda tematik kanalı ekranlarınıza getirecek. Dsmart ailesine mensup olanları bekleyen harika uygulamalar sizin içinde geçerli  olacaktır. Onlarca film kanalının yanı sıra harika uygulamalar, mükemmel spor programları, birbirinden güzel belgeseller sizi bekliyor olacak. Her hafta 6 yeni filmi herkesten önce Dsmart ile izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra dünyanın en önemli dizilerini de yine tüm dünya ile aynı anda izleyebilme şansına sahip olabilirsiniz.


Dsmart, yalnızca dijital yayıncılık değil aynı zaman da internet konusunda da önemli bir teknik alt yapıyı oluşturdu. Uygun fiyatları ile ADSL ve fiber internet keyfine Dsmart ile ulaşabilirsiniz. İnternetin keyfini sürebileceğiniz bu uygulamalar ile sınırsız şekilde internete bağlı kalarak harika zaman geçirme şansını elde edebilmeniz mümkün olacaktır. Hem internet hem dijital yayıncılığı birleştiren Dsmart ile tüm uygulamalara tek fatura ile ulaşabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Bireysel ve ticari anlamda yapılan kampanyalardan yararlanarak uygun fiyatlara hizmetlerden yararlanabileceğiniz bu platformda, sınırsız eğlence sizi bekliyor olacak.


 


 


Bu haber 2969 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem