Digitürk Kampanyaları ile Engelli Vatandaşları ve Şehitlerimizi Unutmuyor

Digitürk engelli kampanyası paketi ile hem bedensel engelli vatandaşlarımız hem de şehit ve gazi ailelerimiz %50 oranını bulan indirimlerle TV izlemelerini çok daha keyifli hale dönüştürebilirler.

Digitürk Kampanyaları ile Engelli Vatandaşları ve Şehitlerimizi Unutmuyor
19 Nisan 2016 - 13:57

Dijital yayıncılık ile Türkiye’yi tanıştıran öncü kurum Digitürk, her zaman yeni üye olma planı olanları memnun edecek fiyat avantajlı kampanyalar sunuyor. Film, dizi, belgesel, spor kanalları izleme alışkanlıklarında köklü değişimler yaşatacak kanalları üyelerine sağlarken, sosyal sorumluluk projelerinde de yer ediniyor. Özellikle Digitürk paketleri içerisinde de bunu görme olanağınız oluyor. Digitürk izlemek isteyen engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz, şehit eşleri, vazife malulleri ve eşleri oldukça uygun fiyatlara üyeliklerini yapabiliyorlar. TV başında Digitürk ile HD kalitesinde Digitürk kanalını izlemek istediklerinde yüzde 50 indirimle üyeliklerini kampanya kapsamında başlatabiliyorlar. Digitürk, Türkiye için emeği geçen şehitleri ve ailelerini de unutmadığını bu kampanya ile gösteriyor.

Digitürk engelli kampanya paketi ile hem bedensel engelli vatandaşlarımız hem de şehit ve gazi ailelerimiz %50 oranını bulan indirimlerle TV izlemelerini çok daha keyifli hale dönüştürebilirler. Digitürk TV yayınları ile üyelerini memnun ederken bir örnek davranışı da bu kampanya ile yapıyor. TV başında oldukça fazla zaman geçiren engelli vatandaşlarımıza HD kalitesindeki görüntüler eşliğinde dünyanın en saygın kanalları indirimli fiyatlarla veriliyor. Vatan için canları feda eden yada bu uğurda gazi olanlar da Digitürk tarafından hatırlanarak aynı indirim onlar için de uygulanıyor. Film, dizi, belgesel yada spor kanallarında en iyiler hem engelli vatandaşlarımıza hem de şehit, gazi ailelerine uygun fiyat seçeneği ile veriliyor. Bu benzersiz Digitürk kampanyası ile TV başında uzun zaman geçiren engelli vatandaşlarımız normal uydu yayınlarına oranla rahat edebilecekleri yayınlara da ulaşmış oluyor. Elbette o kanallar yine izlenebilir durumda ama artık daha az hatta yok denebilecek reklam oranları ile dizi, film izleme keyfi yaşamaya başlayacaklar. Her ay ortalama 100 yeni film izleme imkanları olacak. Digitürk tarafından sağlanan indirimle sahip olacakları Film, Spor, Dizi, Çocuk, Belgesel, Eğlence paketleri ile TV başında keyifli anlar onları bekleyecek. Yayın akışı içerisinde kaçırılan filmleri izlemek için ise Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulaması geliştirilerek büyük kolaylık sağlanmış. 1000’in üzerindeki filmi TV’de, Web’de, Cep’te ve Tablette izleyerek sinema dünyasının en iyileri izleme olanağı elde edebilirsiniz. HD görüntüsü kalitesi ile Dizimax kanalları ile dünyanın takip ettiği dizleri, ödüllü pek çok filmi de Moviemax kanalları ile izleyebileceksiniz. Yine bu görüntü kalitesi ile gerçeklik hissi veren belgeseller izleyebilirsiniz. Lig TV kanalları ile özellikle hafta sonlarında Spor Toto Süper Lig maçlarının heyecanını evinize getirebilirsiniz.

Digitürk tarafından üyelere verilen kanallarda her yaş grubuna yönelik programlar bulunuyor. Ailece izleyebileceğiniz yayınlardan yetişkin kanallarına kadar oldukça geniş bir kanal listesi üyeliğiniz ile sizi bekliyor olacak. Digitürk bu geniş yayın kanallarını artık avantajlı fiyat imkanları ile engelli, Gazi ve Şehit aileleri için de sunuyor.


Bu haber 2547 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem