Digitürk Dünyasında Her Geçen Gün Daha Fazla TV Kanalı Ekleniyor

Digitürk bünyesindeki tv kanallarını günden güne artırmaktadır. Sizde en iyi kanalları en kaliteli şekilde Digitürk’te bulabilirsiniz.

Digitürk Dünyasında Her Geçen Gün Daha Fazla TV Kanalı Ekleniyor
15 Ağustos 2016 - 07:15

 


Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri anında canlı görüntüler ile karşımıza getiren televizyon teknolojisi giderek gelişiyor. İnternet her ne kadar ön plana çıkmaya başlasa dahi TV ekranları halen en önemli haber kaynağımız durumunda görülüyor. Sadece haber noktasında değil eğlence, spor, film, dizi konusunda da TV ekranları izleyicisini karşısına bağlıyor. Pek çok TV izleyicisi de daha iyi TV kanallarını izleyebilmek amacı ile dijital yayıncılık hizmetlerini veren firmalara yöneliyor. Türkiye’de bu konuda öncü olan kuruluş olan digitürk ise her geçen gün yayın yapan kanallar içerisine kendi kanalları dışında dünyaca izlenen kanalları da ekleyerek büyümesini sürdürüyor.

TV izlerken daha iyi TV kanalları ile sizi buluşturmayı amaç edinen Digitürk, yeni teknolojileri de en iyi biçimde kullanarak bu anların daha keyifli anlar olmasını da sağlıyor. HD görüntü kalitesi, 3D ve 4K gibi teknolojiler Digitürk üyeliği ile verilen uydu alıcıları ile yeni TV ekranlarınızda hayat buluyor. İzlenen TV kanallarının kaliteli programları TV ekranınızda daha keyifli anları yaşamanıza imkan veriyor. Digitürk kendi sahibi olduğu Moviemax ve Dizimax kanallarında dizilerin ve sinema filmlerinin en başarılı olanlarını üyelerine izletiyor. Ödüllü filmler, dünyaca ünlü yıldızların son sinema filmleri, sinema festivallerinde adından söz ettiren filmler 24 saatlik yayın akışında sürekli olarak takip edilebiliyor. Emmy yada benzeri festivallerde ödüller kazanmış ve dünyanın takip ettiği seri diziler ise Dizimax kanallarında Türk izleyicisine dünya ile aynı anda izletiliyor. Türk izleyicisinin talepleri kapsamında TV kanalları Digitürk paketleri ile ulaştırılıyor. Belgesel, eğlence, çocuk, spor paketlerinde birbirinden iyi yayınları yapan TV kanalları bulunuyor. Digitürk kendi sahibi olduğu Lig TV kanalları ile hem Türkiye Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları hem de pek çok Avrupa ülkesindeki lig mücadelesinin maçları canlı yayınlarla ekrana getiriliyor. Her hafta birbirinden heyecanlı futbol maçlarını evinizin rahatlığında takip etme olanağı elde edebiliyorsunuz. Futbol izlemek Digitürk Lig TV kanalları ile çok keyifli hale getiriliyor. Belgesellerde dünyanın en iyi belgesel kanalları ile buluşuyorsunuz. TV hizmetleri yanında internet hizmetlerini de vermeye başlayan Digitürk ile aile bütçeniz hem TV hem internet için maliyet ayırmanızın da önüne geçiyor. İnternet bağlantınızı Digitürk ile gerçekleştirmeniz durumunda Digitürk kanallarından bazılarını ücretsiz izleyebileceğiniz avantajlı kampanyalar da bulunuyor.

Digitürk her ne kadar ilk başta sizleri özel TV kanallarına eriştirme ile işe başlasa bile şu an verdiği internet hizmetleri ile pek çok kişi için çok daha avantajlı hale geldi. Aile bütçeniz internet ile TV hizmetlerini Digitürk’ten almanız halinde ciddi kazançlarla rahatlayabilir. İnternet bağlantınız da TV izlemeleriniz de avantajlı Digitürk kampanyalarından birini seçmeniz durumunda çok daha kaliteli ve keyifli hale gelecektir.


Bu haber 3197 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması