DEVLET HASTANESİNDE TOMOGRAFİ KRİZİ

Siverek'te Yaşanan trafik kazasının ardından Hastanenin tomografi cihazının bozuk olduğu ortaya çıktı.

DEVLET HASTANESİNDE TOMOGRAFİ KRİZİ
07 Ağustos 2012 - 15:13

Siverek-Viranşehir karayolunda aşırı hız nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza'dan yaralı olarak kurtulan 5 kişi ise Şanlıurfa'ya sevk edildi.

PARDON TOMOGRAFİ CİHAZIMIZ BOZUK

Trafik kazasının şokunu atlatamayan kazazedelere ikinci şokta Devlet hastanesinden geldi. Yaralılar ambulansla Hastaneye getirilince bozuk olduğu öğrenilen tomografi cihazı nedeniyle yaralılar apar topar Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre daha 1 hafta önce yeni alınan tomografi cihazının bozuk olması ve herhangi bir çalışmanın yapılmaması nedeniyle 3 gündür çalışmayan tomografi cihazı vatandaşları mağdur bırakıyor.

ELEKTİRİK KESİNTİLERİ NEDENİYLE JENARATÖRLER BİLE ARIZALI

İlçede son zamanlarda etkili olan elektrik kesintileri Siverek Devlet Hastanesinde de etkili oluyor. Kesilen elektiriklerin zamanında çalışmayan jenaratörler nedeniyle Siverek Devlet Hastanesi dün gece 15 dakika boyunca elektriksiz kaldı. Zamanında çalışmayan jenaratörler nedeniyle güç kesintisi nedeniyşe hastalara gereken müdahalede haliyle gecikiyor.

VATANDAŞIN SABRI TAŞTI

Siverek Devlet Hastanesinde bunlar yaşanırken hastanede kaza sonrası bilgi almaya çalışırken yanımızda bulunan hasta yakınları adeta isyan etti.

Çalışmayan tomografi ve sonrasında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle sabrın gelindiği son noktada olduklarını belirten hasta yakınlarından Celal Güzen "Kızım rahatsızlandı hastaneye getirdim görüyorsunuz birde trafik kazası var hadi benim acil değil peki ya bu kazada yaralanan vatandaşlar onlar ne yapsın? Hastane yapıldı sevindik ama hastane açılır açılmaz bir çok sorun beraberinde geldi. Bunların en başında yapılmayan kavşak ve doktor sorunu bugün koca hastanede 50 doktor var bu demektir ki işler yolunda gitmiyor. Yetkililerden ricamız yapılan bu hastanenin hastalara gereken hizmeti vermesi konusunda çalışmalar yapmalarını istiyoruz"


Abdullah Hakan Lale


Siverek Devlet Hastanesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada bakanlık tarafından gönderilen cihazın P.tesi günü arzılandığı, yapılan şartlanmada cihazın 48 saat içerisinde onarılacağı yazıldığı, cihazın bugün itibarıyla hizmet vermeye başladığı bildirildi.


Bu haber 3643 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...