DEVLET BAKANI FARUK ÇELİK SİVEREK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE KONUŞUYOR

 Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik ve yanındaki heyet, Siverek Endüstri Meslek Lisesinde, Sivereklilerle bir araya geldi. (GÜNCELLENDİ)

DEVLET BAKANI FARUK ÇELİK SİVEREK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE KONUŞUYOR
27 Nisan 2011 - 09:59
Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili adayı Faruk Çelik ve yanındaki heyet saat 11.55 sıralarında Siverek’e geldi. Faruk Çelik’i Siverekliler ilçe girişinde konvoy halinde sevgi gösterileriyle karşıladı.
Faruk Çelik ve yanındaki heyet konvoy halinde Siverek Endüstri Meslek Lisesine geçti. Faruk Çelik’i, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Daire Amirleri ve kalabalık vatandaş grubu karşıladı.
Siverek Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunda ilk olarak kürsüye çıkan Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, ilçenin sorunları ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında protokole brifing sundu. Ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan yapılan ziyaret hakkında kısa bir konuşma yaptı. Okutan’ın ardından kürsüye çıkan Faruk Çelik, adaylık sürüceni değerlendirdi. Çelik, "25 yıldır siyasetin içerisindeyim.25 yıllık siyaset hayatımda yeşil Bursa’ya, Evliyalar şehri Bursa’ya hizmet ettim. Bakanlık görevi dolayısıyla Şanlıurfa’ya da ziyaretlerimiz oldu. Bu dönem ise Sayın başbakanımız tarafından Şanlıurfa Milletvekili adayı olarak görevlendirdim. Bu amaçla 8 gündür Şanlıurfa’nın her yerini geziyorum. Bu günde Siverek ilçemize gelip siz değerli kardeşlerimizle tanıştık. Bu toplantılarımızın amacı, takdir edersiniz ki sizler kadar Şanlıurfa’yı bilmem mümkün değil; Ama zaman kaybını da tahammülümüz olmadığına göre, 1 haftalık bir süre içerisinde, birinci ağızdan Siverek nedir? Siverek’in ihtiyaçları, sıkıntıları nelerdir? Bugünü kadar ne gibi hizmetler yapılmış, bundan sonra acil, orta vadeli ve uzun vadeli görülmesi gereken hizmetleri nelerdir, bunları nasıl programlayacağız, sizleri dinlemek için buraya gelmiş bulunuyoruz” dedi


Çelik’in konuşmasının ardından vatandaşlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarına söz verilerek, basın mensupları salondan dışarı çıkarıldı. Siverek Endüstri Meslek Lisesindeki program devam ediyor.

Saat:14:05 itibariyle basına kapalı olan toplantı sürüyor.

Siverek Gençlik Haber


 







<
Bu haber 2180 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...