DEVLET BAKANI ÇELİK KARACADAĞ KÖYLERİNDE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKAK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Karacadağ Bölgesinde bulunan

DEVLET BAKANI ÇELİK KARACADAĞ KÖYLERİNDE
31 Mayıs 2011 - 17:25
köyleri gezdi. Sabah saatlerinde kent merkezinden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Kasım Gürpınar ve beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte ilçeye hareket eden Bakan Çelik, Karacadağ bölgesine geçerek Büyük Çavuşlu, Karacadağ, Karabahçe köyleri başta olmak üzere birçok köyde ziyaretlerde bulunan Bakan Çelik’in ilk durağı yıllardır susuzluk çeken Büyük Çavuşlu Köyü Oldu.

Çavuşlu Köylüleri Bakan Çelik’e, yıllardan beri susuz olduklarını belirterek Köylerinde yaşanan su sorununun çözülmesini  istediler. Köylüler köyün 1 kilometre uzağındaki su kaynağını bakan Çelik’e göstererek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Aşırı sıcaktan bunalan bakan Çelik dağda köylülerle gezerken ceketini omzuna atarak gezmeye devam etti. Büyük çavuşlu köyünde sorunları dinleyen ve yerinde inceleyen Bakan Çelik, yanında bulunan ilgili amirlere köylülerin su ve yol sorunlarını çözme talimatı verdi.

Bakan Çelik ve beraberindekiler Çavuşlu Köyünden ayrılarak Karacadağ köyüne hareket etti. Köy Meydanında toplanan yaklaşık 1000 kişiye hitap eden Bakan Çelik, Konuşması sırasında zaman zaman ses sistemindeki arıza yüzünden gergin anlar yaşadı. Mikrofonun azizliğinden sinirlenen Bakan Çelik, konuşmasını yer yer mikrofonsuz sürdürdü. Bakan Çelik konuşmasında şunları kaydetti "Sizlerle konuşmak, sizlerle dertleşmek sorunlarınızı birinci ağızdan, yani sorunu yaşayanların ağzından dinlemek için ayağınıza geldik. Aslında siyaset böyle bir şeydir. Unutmayın buranın sorunlarını dert edinen bir siyaset anlayışı ile geldik. Değerli kardeşlerim! 12 Haziran'a doğru giderken hepinizden bir gayret bekliyoruz. Siverek’e yeni bir sayfa açacağız. Devletimizin imkânları çok kestirme bir yoldan ayağınıza gelecek. Bundan şüpheniz olmasın" dedi.
 
Bakan çelik burada yaptığı konuşmanın ardından Karacadağ bölgesindeki diğer köylerde ziyaretlerini devam ettirdi.




Lütfü YALGI/SİVEREK






Bu haber 3326 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti