DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Dün bazı sebeplerden dolayı yayınını iki saat durduran sitemize destek mesajları geldi.Siverek Gençlik Sitesi olarak telefonla, şahsen ve mesajları ile bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.Bize gelen bazı mesajları sizlerle paylaşmak istiyoruz.Ayrıca sizden gelecek mesajları bekliyoruz.

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
23 Aralık 2010 - 20:45
GELEN MESAJLAR



Siverekgençlik sitesine yapılan saldırıyı sitenin yazarı olarak kınıyorum... Siverek'in dahada güzelleşmesi için çaba sarfetme dışında başka gayesi olmayan siverekgenclik bu tür saldırılarla yıkılmayacaktır. Bizler gerek yazar olarak gerek caia olarak siverekgenclik sitesini destekliyorz. Bu hain saldırıyı kınıyor ve site editörü ve gönüllü çalışanlarının yanında olduğumuzu ilan ediyoruz..

Cemil Yeşildağ/SİVEREK


Sitenize yönelik saldırıyı  kınıyor. ve özellikle şunu anlamanızı istiyorum ki onlar sizden çok bizim siverek ile ilgili haber alma hakkımızı tehdit ediyorlar. ülkemizde çok önemli gelişmeler oluyor. 90 ların türkiyesinde değiliz artık insanlara  yönelik en küçük tehdit gerek kurumlar, gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından dikkatlice takip edilmektedir. 
   
sizi tehdit edenler şunu anlasınlar ki köprünün altından çok sular aktı. siverekte dünün alışkanlıklarını sürdürmek isteyenler en küçük bir saldırılarında dün elde ettikleri ayrıcalıklarını kaybedeceklerini bilsinler. ve güzel bir siverek için çabalayan temiz insanlardan uzak dursunlar.

C.Ş/SİVEREK


Siverek gençlik web sitemiz yıllarca ihmal edilen, dışlanan ve geri bırakılan tarihi Siverek il'ni Türkiye kamu oyuna ve dünyaya en güzel şekilde tanıtırken Siverek dışında yaşayan Siverekli kardeşlerimizin de ana vatanları ile ilgili haberleri, gelişmeleri yakından takip ederek bilgilenmelerinin yanında hasret gidermelerine en büyük katkıyı sağladığını biliyoruz.
Siverek GENÇLİK web sitesinin maddi destekten yoksun, ayakta durmak için direnen, büyük fedekarlıklarla yayınını sürdürmeye gayret eden azimli, kararlı, SİVEREK'i ve SiVEREKLİ kardeşlerini başka bir deyişle İNSAN'ları seven fedekar kardeşlerimizin gayretleriyle ayakta durmaya çalıştığını yakından biliyoruz.
Bu sitenin yayınını sürdürmesi için her SİVEREKLİYİM diyen haatta her İNSANIM diyenlerin her yönüyle destek olmaları gerektiğini düşünüyor ve öneriyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle SİTEMİZE SALDIRIP KÖTÜLÜK YAPMAYA ÇALIŞAN KİŞİ VEYA KİŞİLERİ AYIPLIYORUZ.

YAPTIKLARI KÖTÜLÜK BU SİTEYE DEĞİL SİVEREKLİLERİN TAMAMINA OLDUĞUNU HATRLAMAK İSTERİZ. SİVEREK'İ SEVEN, SİVEREKLİYİ SEVEN ve İNSAN SEVGİSİ OLANLARIN BÖYLE KÖTÜLÜK YAPMAMALARI VEYA BU TÜR GİRİŞİMLERDEN VAZ GEÇMELERİNİ RİCA EDİYORUM.

Koçali AYMAZ
Siverek'i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği Başakanı


Siverekin Dünyaya açılan bir kapısı olan Gençlik sitesinin bulunduğu konumundan rahatsız olan ve böyle çirkin bir saldırıya tenezzül edenleri kınıyorum. Siverek Gençlik sitesi bundan böyle daha güzel ve kaliteli duruşuyla inşallah siverekin gururu olmaya devam edecektir.

Hüseyin Şeker/SİVEREK


Siverek genclik sitesine yapilanlar cahilce seylerdir.Bu saldiriyi olgun bir INSAN hayatta yapmaz.Bu Vesileyle Siverek genclik sitesinde EMEK sarfeden tüm arkadaslara selamlarimizi iletiriz.Ortalama 3,4 yildan beridir günlük gazete okur gibi siteyi takip ediyoruz.

Saygilarimizla

Enver Yesildag
Ramazan Yaman
Almanya


Sitemize yapılan çirkin saldırıları nefretle kınıyorum! Zaten bu memlekette ne zaman güzel işler yapılsa, mutlaka birileri rahatsız olur ve bu rahatsızlığını cehaletine yakışır bir halde saldırıda bulunur. İlk değil, inşallah son olur. Bu zavallı zihniyet daha ne kadar çırpınacak kendi bataklığında merak ediyorum doğrusu..

Nurcan Ekinci/ANKARA


Siverek Gençlik Sitemize yapılan saldırıları kınıyorum.Siverek Gençlik Sitesi hepimizin sitesidir, sahip çıkalım.

Feyzi Ötlu/Siverek Hedef Gazetesi


Siverek'in dünyaya açılan penceresi siverek genclik haber sitesi bugün kendini hacker olarak benimseyen kişi veya kişilerin saldırısına uğramıştır. tek gayesi siverek'i tanıtmak olan ve bunun için çaba sarfeden siverek genclik sitesine yapılan bu saldırıyı çok anlamsız buluyor ve böyle saldırıların siverek genclik sitesini yıldırmayacağını belirtiyoruz .

Siverek Sehri Com

Sivereknet.Com editörlerinden Ömer Faruk Dede yapılan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti : "Sivereknet.com sitesi olarak Siverekgenclik ailesini çok iyi anlamaktayız.Şahsımıza direk olmasa bile sitemize yapılan hacker saldırıları bizleride usandırmıştır.Hiçbir maddi çıkarı düşünmeden amaçları sadece Siverek halkını ve Siverek'i tanımayan insanları bilgilendirmek olan gönüllü Siverek severleri bu şekilde küstürmeye çalışmak hiç kimsenin yararına olmaz, aksine Siverek'e zarar verir. Siverekgenclik ailesi yıllardan beridir Sivereke gönül vermiş ve Sivereke hizmet için çalışan bir topluluktur.Bu vesile ile Sivereknet.Com yönetimi adına geçmiş olsun diyor ve bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum"

Sivereknet Com

Sevgili Siverek Gençlik Sitesi Yetkilileri,
 
Sitenize yapılan saldırıları nefretle kınıyorum. Özellikle Siverek dışında yaşayan Sivereklilere çok büyük katkılar sunuyorsunuz. İstediğiniz kadar güzel yaşayın çocukluğunuzun geçmediği yer sizin değildir.  Günümüzde ise sizin gibi siteler sayesinde insanlar doğdukları yerler hakkında güncel bilgiler alıyorlar. Çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Hiç birşey cesaretinizi kırmasın sizi sevenler sizi sevmeyenlerden çoktur. Başarılar diler hepinize sağlıklı günler diler sevgi ve saygılarımı sunarım
 
                                                                                                                         İsmet TEKEL
Karşıyaka İzmir



Biz hep yanınızdayız bundan hiç bir şüpheniz olmasın yeterkı siz moralınızı  bozmayın.

Hacı inan siverek madeni eşya esnaf ve sanatkarlar odası başkanı


Sivereklilerin Sitesine Gelen Saldırıları şidetle kınıyoruz Sivereklilerin sesi siverekgenclik herzaman sesimiz olacaktır

Facebook/Siverekilolsun Sayfa Kurucusu Serhat Siverek


İlçemizi güzel ve yaşanabilir edinmeyi kendine misyon edinmiş, toplumumuzun dışa açılan aydınlık yüzü olan sitemize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum....

Adem ERDOĞAN/ Siverek


SİVEREK GENÇLİK HABER


Bu haber 3196 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması