DEMİRBAŞ VE EŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çarşamba günü geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden Halfeti İlçe Müftüsü Mustafa Demirbaş ve eşi Nuran Demirbaş son yolculuklarına gözyaşları ile uğurlandı.

DEMİRBAŞ VE EŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
09 Kasım 2012 - 09:55

Siverek- Şanlıurfa Karayolunda, GAP Havaalanı yakınlarında  63 LV 425 plakalı araçlarının şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Halfeti Müftüsü Mustafa Demirbaş ve eşi Nuran Demirbaş Siverek Ulu Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Siverek Göksügüzel Mezarlığında son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Şanlıurfa Eski Müftüsü Ramazan Tahiroğlu kıldırdı. Tahiroğlu, Cenaze namazının ardından ölüm hakikati hakkında kısa bir konuşma yaparak Demirbaş çifti için helallik istedi.


Cenaze namazına Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, Halfeti’den mesai arkadaşları, Siverek merkez ve köy camilerinde görevli din görevlileri katıldı.


Yoğun bir katılımın olduğu cenaze namazının ardından Demirbaş çifti gözyaşları ve dualara Göksügüzel mezarlığında son yolculuklarına uğurlandı.


Kutbettin Temur / Siverekgenclik.com



Bu haber 4146 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor