DEĞERLİ HEMŞERİLERİM

Ülkemiz ve milletimiz adına hepimizin hayatında yeni bir başlangıç ve yeni umutlara gebe bir süreçle karşı karşıyayız. Gelecek YA yeniden umutlarımızı yeşertecek ve

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM
09 Nisan 2011 - 10:33
bizlere yaşama tutunmak, savaşmak için karşı koyulmaz bir güç verecek, YA DA umutlarımızı yeniden bir başka bahara bırakacağız.

Bizler millet olarak hayallerimizle yaşarız, bize güç veren, bizi büyüten ve her acıda biraz daha olgunlaştıran bir gün hayal ettiğimiz bir dünya da yaşayabilme umududur.

Seçim a veya  b partisinin ya da a veya b kişisini seçme işi değildir, seçim hayallerimizi gerçekleştireceğine inandığımız, bizi biz yapan değerlerimizi bilen, idealleri ideallerimiz olan, saygılı ve dürüst bir zihniyetin seçimidir. Ve bu onurlu mücadelede gerçekten seçmekte seçilmekte bir yürek işidir.

Sizlere bunu ya da şunu yapacağım demiyorum. İçinizden geliyorum, sorunlarımız, acılarımız ve umutlarımız ortaktır. bazı şeyler yaşanmadan bilinmez, beraber yaşadık, şimdi beraberce ‘ARTIK YETER, EDİ BESSE,EY HEWLO demenin zamanı gelmedi mi?  Eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma ,özgürlükten inanca yolunda gitmeyen ne varsa elimizden gelenin fazlasını yapma zamanı değil mi?
İşte gün hayallerimizin gerçekleşeceği gündür ve SEÇİMİMİZ GELECEĞİMİZDİR.

Gelin aday adaylarımız SİVEREK için tek yürek, tek yumruk olma zamanıdır çalışalım aday olmasak’ta bir bütün olalım güzel SİVEREĞİMİZ için hep beraber çalışalım.meclise kadar değil hizmetimiz MEZARA kadar olsun Siverek bunu fazlasıyla hak ediyor.
Mutlu,huzurlu ve onurlu bir GELECEK için daima HAKKIN ve HALKIN hizmetinde olalım. Halk ve hak önceliğimiz, dürüstlük şiarımız olsun.
                  
Şanlıurfa Ak Parti  Milletvekili Aday adayı
               Osman TEMİZBAŞ









Bu haber 2790 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem