DEDAŞ SİTE SAKİNLERİNİ MAĞDUR EDİYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yeni yapılan siteye elektrik verilmediğini iddia eden inşaat yetkilisi duruma tepki gösterdi

DEDAŞ SİTE SAKİNLERİNİ MAĞDUR EDİYOR
25 Aralık 2014 - 15:14

ŞANLIURFA- Siverek ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde yeni bitirmiş oldukları 4 bloklu siteye elektrik verilmesi için DEDAŞ’a başvuruda bulunan inşaat yetkilisi Nusret Bozkurt DEDAŞ tarafından kendilerine zorluk çıkarıldığını ileri sürerek duruma tepki gösterdi.

Müteahhitin görevi olmamasına rağmen trafo alımı, kurulumu ve ara direklerin kendi imkanları ile temin edildiğini belirten Bozkurt, “DEDAŞ tüm çalışmalarımıza rağmen bir türlü sitenin elektriğini bağlamadı.DEDAŞ gerekçe olarak sitenin % 60’lık kısmının abone olması gerektiğini söyledi. Sitede şuan 7 ev olmasına rağmen 17 evin abonesini yaptık. Bu aranan %60’lık şartı geçiyor. DEDAŞ bu seferde ara direklerin yanlış yere dikildiğini ileri sürerek direklerin yerine değiştirmemizi istemiştir. Bizde yeni direk yerleri için Siverek Belediyesi’ne başvuruda bulunduk. Siverek Belediyesi ise DEDAŞ’ın önerdiği yerlerden doğalgaz hattı geçtiği için direklerin yerlerini değiştirmemize onay vermedi. Bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Site sakinleri elektrik olmadığından mağdur durumdadırlar. Bir an önce sorunumuzun çözülmesini istiyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5354 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış