CUMHURİYET CADDESİ’NDE TRAFİK SORUNU

Cumhuriyet Caddesindeki trafik sorunu vatandaşları canından bezdirdi.

CUMHURİYET CADDESİ’NDE TRAFİK SORUNU
18 Kasım 2015 - 06:47

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçenin işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan trafik sorunu vatandaşları mağdur ediyor. Dün akşam saat 17.00 sıralarında park yasağı olmasına rağmen caddenin sağında ve solunda park halindeki araçlar yüzünden trafik akışı yaklaşık 20 dakika aksadı. Caddede metrelerce kuyruk oluşurken, sürücüler kornalarına uzun uzun basarak duruma tepki gösterdi. Bazı sürücüler ise durumu 155 polis ihbar hattına bildirdi.

Daha önce Cumhuriyet Caddesi’nin tek yönlü ve dar olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyen sürücüler caddenin çiftli yönlü yapılmasından sonra sıkıntılarının daha çok arttığını savundular.

Vatandaş Karşıdan Karşıya Geçemiyor


Caddenin işlek olması ve trafiğin çift yönlü olmasından dolayı karşıdan karşıya geçmekte zorlandıklarını söyleyen Mehmet Enercik isimli  “Bu durum kazalara davetiye çıkarıyor. Şuana kadar bu yolda birçok kaza yaşandı. 50 sene önce o zamanki şartlara göre yapılmış cadde ile trafik akışını sağlayamazsınız. Araç sayısı her geçen gün artıyor. Bu gidişle 1-2 sene sonra trafik tamamen duracak” dedi.




www.siverekgenclik.com




Bu haber 2684 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem