CUMA YILMAZ İSTİFA ETTİ

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Yılmaz Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CUMA YILMAZ İSTİFA ETTİ
04 Eylül 2012 - 09:03

 


Cuma Yılmaz tarafından yapılan açıklamada,


28 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra göreve geldiğim belediye başkan yardımcılığı görevinden gerek özel işlerimden ve bazı özel nedenlerden ötürü 03.09.2012 tarihide istifa ederek ayrılmış bulunmaktayım. İstifa edişim aynı zamanda bir görev ve nöbet değişimi olarakta algılanabilir. Bu görev değişim bazında yerime gelecek olan arkadaşıma başarlar dilerken, göreve gelecek olan arkadaşıma deneyimlerimi aktaracağımı belirtmek isterim.İstifamı kabul edip işleme koyan belediye başkanı Sayın Ali Murat Bucak’a teşekkürlerimi sunarken, bu süre zarfında görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarıma verdikleri desteklerde dolayı mesai arkadaşlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı ve sevgilerimi sunmaktan gurur duyarım


Ayrıca görev yaptığım bu süre zarfında önerileriyle, düşünceleriyle, projeleriyle bana destek veren, beni yönlendirmeye çalışan, beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, aileme ve Siverek halkına sonsuz teşekkürlerimi bildiririm.


Bu süre zarfında görev esnasında vazife ve görev icabı elimizde olmadan, farkında olmadan kırdığımız, incittiğimiz veya bizden istenenleri yerine getirmediğimiz, yasalardan kaynaklanan kısıtlamalardan dolayı söz verip yapmadığımız eksikliklerde, hatalardan dolayı da mesai arkadaşlarımızdan ve tüm Siverekli halkımızdan, dostlarımızdan arkadaşlarımızdan özür dilerim. Kusurlarımı, hatalarımı ve eksik yanlarımı af edeceklerine inanıyorum.


Bu günde itibaren bağımsız belediye meclis üyesi olarak çalışmalara katkı sunacağımı da huzurlarınızda belirtmek isterim.


Selam ve sevgilerimle hoşça kalınız.


Cuma Yılmaz


www.siverekgenclik.com

Bu haber 4067 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor