ÇÖP BİDONLARININ YAKILMASI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

Lütfü YalgıÇöp bidonlarının vatandaşlar tarafından yakılması görüntü kirliği oluştururken yangınların söndürülmesi de itfaiye ekiplerine kalıyor.

ÇÖP BİDONLARININ YAKILMASI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR
17 Mayıs 2012 - 07:55

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin mahalle, cadde ve sokak aralarına bırakılan çöğ konteynırlarının vatandaşlar tarafından yakılması görüntü kirliği oluştururken yangınların söndürülmesi de itfaiye ekiplerine kalıyor.



Siverek Gençlik Sitesi olarak Siverekli vatandaşları bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirterek temiz bir kent oluşturmamız açısından milli servetimiz ve vatandaşların paralarıyla yapılan hizmete bu şekilde duyarsız davranmamaları gerektiğine inanıyoruz. Vatandaşların temiz bir Siverek oluşturulması adına verilen hizmet araçlarına zarar vermemeleri kentimizin gelişmesine katkı sunacaktır.



Çöp konteynırlarda çıkan yangınlara müdahale eden itfaiye ekiplerimizin de iş güç kaybına uğratılmaması amacıyla vatandaşların çöplerini dökerken yanıcı ve ateş alabilecek yangına sebebiyet verecek çöpleri torbalar şeklinde çöp konteynırlarının kenarlarına bırakmaları gerekir, bu konuda vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyoruz.



 



Bu haber 3166 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu