CİNAYET KÖYÜ KARIŞTIRDI, EVLER ATEŞE VERİLDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çukuryanı köyünde bir genç öldürüldü. Olayın ardından çıkan olaylarda 4 ev, 4 traktör ve bir aracı ateşe verdi.

CİNAYET KÖYÜ KARIŞTIRDI, EVLER ATEŞE VERİLDİ
22 Ağustos 2014 - 09:38





ŞANLIURFA – Siverek ilçesine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Çukuryanı (Golkûrik) köyünde, köylüler tarafından köyün girişindeki mısır tarlasında bir erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin tarla sulaması için sabah evden çıkıp akşam eve dönmeyen Berat Sökmen’e (15) ait olduğu öğrenildi.

Çocuklarının tarlada ölü olarak bulunduğunu öğrenen Sökmen ailesi, cinayet ile ilgili aynı köyde yaşayan aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Yıldızoğlu ailesini sorumlu tutarak, Yıldızoğlu ailesine ait 4 ev, 4 traktör ve bir otomobili ateşe verdi.

Olayların kısa sürede büyümesi üzerine köye Siverek ve Viranşehir’den jandarma ekipleri sevk edildi. Köy sakinleri ise kendi imkânları ile yangını söndürdü.

Köy sakinlerinden Abdulkadir Kayaoğlu, ölen gencin yakınları olduğunu, cinayet ile bir ilgilerinin olmadığını ifade etti.

Gencin cenazesi otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morgunda kaldırıldı.

Olay sonrasında, jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, cinayet ves sonrasından çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 7778 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması