CHP VE ŞANLIURFA

Şanlıurfa Gap hava alanına tarifeli Türk hava yolları uçağı ile inen  CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nu Şanlıurfa Millet vekilli adayı Ferhat Karataş ve İbrahim Hatipoğlu yanı sıra çok sayıda partili karşıladı

CHP VE ŞANLIURFA
18 Nisan 2011 - 08:02
Karışlamanın ardından VIP salonundan çıkan Kılıçdaroğlu, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Adım atmakta zorlanan Kılıçdaroğlu'nun etrafında koruma polisleri kordon oluştururken, yaşanan izdiham sırasında bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirdi. Güçlükle seçim otobüsüne binen Kılıçdaroğlu'nun aracının önünde bayrak sallayan ve slogan atan çok sayıda kişi uzun süre otobüsün hareket etmesine engel oldu. 3 bin  araçlık konvoyun geçtiği güzergahta Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüsün önü zaman zaman partililer tarafından kesildi. Kılıçdaroğlu önüne çıkan partililerini el sallayarak selamlayarak kente ulaştı.

FAKIBABA'YA ZİYARET

Kent merkezine gelen ve CHP İl binasına gitmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu, programında değişiklik yaparak havaalanında kendisini karşılayan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti. Belediye önüne gelen ve burada Fakıbaba tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, kendisine el sallayanları selamlayarak başkanlık makamına çıktı. Burada kendisine ikram edilen mırranın tadına bakan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorusu üzerine ziyaret sebebinin Fakıbaba ile aralarında bulunan eski dostluk olduğunu söyledi.



İLGİNİN SEBEBİ AKP LİSTESİ.

CHP genel başkanı kılıçdaroğlu CHP il binası önünde seçim otobüsüne çıkarak parti önünde toplanan  kalabalığa hitap eden Kılıçdaroğlu kısa bir konuşmanın ardından millet vekili adayları  Ferhat Karataş ve İbrahim Hatipoğlu’nu vatandaşlara tanıtarak birlik beraberlik mesajı verdi.
AKP’nin Şanlıurfa’da millet vekili aday listelerinde yaptığı yanlışlar yüzünden CHP de bu yıl Şanlıurfa’da farklı bir tablonun ortaya çıkacağına dikkat çekilirken. CHP Şanlıurfa 1. sıra milletvekili adayı başarılı avukat  Ferhat Karataş için kesin bakan Şanlıurfa’lılar ikinci ve üçüncü millet vekili adayı  için umutlular. CHP ve Bağımsız Adayların başarılı olacağına dikkat çeken Şanlıurfa halkı bütün bunlara AKP’nin liste hatası diye yorumluyor. Bu seçimde CHP’in sürpriz yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Bu haber 2769 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması